Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Microsoft Word Document (2)

.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
23.03.2015
Размер:
38.48 Кб
Скачать

Вірно. А знаєте, я помітив, що число дівочих поглядів на мене збільшиласяприблизно вдвічі втричі. Усмішка, немов магніт, притягує ці погляди іінші посмішки. Дійте!

Вам коли-небудь доводилося спостерігати над тим, кому ти посміхаєшся?

А я помітив, що в мене це були тільки друзі і дружелюбноналаштовані люди. Всім дівчатам я не усміхався, а чим більше мені подобаласядівчисько, тим серйозніше я був. Під бовдур! Адже по суті це ті ж звичкиі якоря, від яких треба позбавлятися. Послідкуйте, як ви реагуєте нарізні ситуації, результат може виявитися досить несподіваним. Знаєте, яккласно посміхатися просто тим, хто подобається? Як від цьогозлітає стовпчик настрої?! Мимоволі стаєш оптимістом. Спробуйте!

День, тиждень, місяць - і вийде, обов'язково вийде!

А коли вийде, ви вже забудете самотність, повірте. Якйдеться посміхайтеся і тут вас полюблять!

Мені залишається побажати вам великої любові, прекрасних перемог, бутикоханими і любити. Адже це таке прекрасне почуття! Давайте дерзайте.

А в разі необхідності я готовий вам допомогти. А якщо у когось єдо мене питання я спробую дати на них відповіді, після лекції. А тепердозвольте відкланятися, велике спасибі за увагу !!!

Випадок з життя.

Після довгої виснажливої лекції вам напевно вже хочетьсярозслабитися? Я надаю вам цю можливість. Сьогодні кожен з наспідкреслив для себе, щось важливе, кожен зробив свої правильні висновки,але я хочу, щоб ви не поспішали з остаточним висновком, з вашогодозволу я наведу вам запитання читача, який я запозичив з однієїстатті:

Допоможіть мені повернути її кохання, і знову викликати її сексуальнебажання ...

Іван пише:

Якщо зможете, допоможіть мені. Я на межі розриву зі своєю дівчиною.

Все почалося 4 липня, вона сказала, що відчуває сильне почуття доіншому, але при цьому вона каже, що не хоче втрачати і мене. Своєпочуття до мене вона описує як спокійне і т.д., каже, що не можепредставити свого майбутнього без мене, але при цьому ж каже, щовідчуває непереборний потяг (емоційне і статевий) до іншого. Досьогоднішнього вечора вона думала, з ким вона залишиться. При цьому вже обіцяла,що залишиться зі мною. Сьогодні вона зустрічалася з ним і не витримала (він їїпоцілував), вона зателефонувала мені сказати, що кидає мене. Але при цьому вонаж у відповідь на моє запитання сказала, що не хоче втрачати мене і т.д. Післярозмови вона запропонувала (багато в чому на моє прохання) мені наступне: 2місяці вона не буде зустрічатися і телефонувати з ним. Це як би часдля роздумів. Ми поїдемо в Крим на 3 тижні, квитки вже куплені. Ябоюся, що вона втратила свою любов, а вона дійсно любила (в нашихвідносинах був епізод, коли ми не спілкувалися 2 тижня за моєю ініціативою --це було рік тому, все ми зустрічаємося 1,5 роки). Допоможіть мені повернути її любов, я боюся, що вона ставитися до мене як одного, але я знаю, що вонамене любила. Вона не відчуває до мене статевого потягу, тількиемоційне. Вона сама мені сказала, що підсвідомо відчуває, що їїпочуття не могло так закінчиться. Допоможіть мені повернути її любов і зновувикликати її сексуальне бажання. Я не знаю, що мені робити, тому що дужесподіваюся на вашу допомогу.

Про т в е т к о н с у л ь т а н т а. Часто трапляється, коли всвоїх стосунках люди потрапляють у затишку або крах своїх очікувань.

Важливі минулі моменти, які раніше були перекреслені яскравим світломспалахнула любові, тепер виступають вперед. І ось у цей моментробить оцінки минулого, сьогодення і майбутнього, грунтуючись на очікуваннях іфантазіях перший чуттєвого враження. І як результат цього, щосуперечливі способи їх поведінки розглядаються не як продуктвзаємин, а як проблема, і при тому цілком на совісті партнера.

У міру того як ці приклади громадяться, те саме відбувається ізі зміною думок до минулих відносин. Часто результатомнагромадження прикладів промахів Вашого партнера є перевищення рівнятерпіння, і ось відбувається перехід через "поріг" терпіння. А за "порогом"дотримуватися старих позитивних емоцій стає неможливо.

Рожеві окуляри скинуті тепер виразно вони замінені лінзами меншеприємних відтінків. За "порогом" здається, що малоймовірно повернутися доколишніх відносин, що все втрачено безповоротно. Не тільки минуле іданий поведінка Вашого улюбленого тепер бачиться якнезадовільний, а й майбутнє сприймається подібним же негативнимпроразом. Деякі люди навіть доходять до сприйняття своїх коханих якприродженою поганих або порочних людей. У самому крайньому випадку, без надіїна зміни, але з повним очікуванням ще більших аналогічних недоліків,майбутнє ставати похмурим. Деякі примиряються з цією похмурістю, аінші розходяться і шукають когось іншого, хто може задовольнити їхпотреби. Розчарування й образи не повинні нагромаджувати до точкипорога.

Об'єктивне відмінність власних відчуттів і відчуттів Вашогокоханого повинно бути пристосоване до бажаних якостей Вашихвідносин. І для цього потрібно скорегувати Ваше власну поведінку.

Для вас вимагається усвідомлення власних реакцій і реакцій партнера, і вВідповідно до цього гнучкості в корекції Вашої поведінки. Тому що вЗараз Ваші реакції не ті, яких би хотіла. Ваша партнерка абопредставляла на цьому етапі. Перегляньте список критеріїв і задумайтеся,які типи поведінки і реакцій є прийнятними для Вашої партнерки. Іу Вас є перевага, тому що Вам необхідно лише згадати, асуперникові знову дізнатися. Інше важливе міркування стосується вже допущенихпомилок. Будь-які помилки, що ви зробили, повинні бути використані якінформація про те, що треба і чого не треба робити. Ви, ймовірно,виявили, що є як збігу, так і не збігу між Вами ікоханої, і що важливо для неї найбільше.

Люди надто різняться. І дуже часто люди приділяють увагузбігам і нехтують розбіжності, але як Ви бачите розбіжності, вВрешті-решт, наздоганяють. Той факт, що між двома людьми може бутинепримиренну різницю, не означає з необхідністю те, що відносинивтрачені.

Вам же раджу мати багато способів дати відчути, що

Ви любите і цінуєте почуттями і благополуччям коханої. Для цього єбагато способів, і мене завжди дивують чоловіки, які, щоб завоюватилюбов йдуть на різні "подвиги" або виверти. Але інші сподіваються, що цемає впасти з волі Божественного провидіння, або ворожіння чаклуна.

Адже потрібно так мало: просто любити, виражати увагу, радіти та даруватиквіти. Не бути лінивим у виразі свого кохання.

Я сподіваюся, що це питання допоможе вам у ваших особистих подальшихвідносинах.

Мені залишається побажати вам великої любові, прекрасних перемог, бутикоханими і любити. Адже це таке прекрасне почуття! Давайте дерзайте.

А в разі необхідності я готовий вам допомогти. А якщо у когось єдо мене питання я спробую дати на них відповіді, після лекції. А тепердозвольте відкланятися, велике спасибі за увагу !!!

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]