Добавил:
Файли ЧНУ Переклад Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

А2 / Курси німецької

.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
23.01.2020
Размер:
17.54 Кб
Скачать

Для рівня А1-B1

Deutsch. А1. Курс для початківців, який допоможе подолати рівень А1. Складається з 6 уроків. Ти опануєш не лише базові теми «Знайомство», «Сім’я», «Професія», «Їжа», «Житло», «Здоров’я», але й важливі граматичні розділи, наприклад, «Прийменники», «Відмінки», «Часи», «Модальні дієслова».

deutsch.info. Цей курс розрахований відразу на три рівні: А1, А2, В1. Рівень А1 складається з семи уроків на різні теми: «Знайомство», «Вільний час», «Одяг», «Покупки», «Квартира», «Відпочинок і мандри». У кожному є кілька розділів, відео, текст, аудіо, а результат ти отримуєш у відсотках.

Безкоштовний е-курс німецької мови. Запишися на курс і отримуй уроки на електронну скриньку. Спочатку – щодня, а згодом – кожні 2-5 днів. Увагу зосереджено на структурі мови та граматичних особливостях, а також на засвоєнні лексики. Підходить для знайомства з німецькою.

Німецька з Гаррі. Цей курс складається зі 100 епізодів. У ньому є 400 інтерактивних онлайн-вправ, тренер лексики (приблизно 350 слів). Гаррі постійно проживає один і той же день у Німеччині, а йому ніхто не вірить. Як виплутатися із замкненого кола? Вивчити німецьку. Охоплює рівні А1, А2, В1.

Deutsch Інтерактив. Тут ти знайдеш аудіо та відео, 750 інтерактивних вправ і тестів, а також словник (приблизно 7 тисяч слів). Курс розрахований на рівні А1, А2, В1.

Deutsch – warum nicht? Головний герой – студент факультету журналістики Андреас, який працює швейцаром у готелі. Кожна серія складається із 26 уроків з діалогами, аудіо, кліпами та вправами. Курс охоплює рівні А1, А2, В1. Усього – 104 заняття.

GermanPod101. Тут ти знайдеш щоденні безкоштовні аудіо- та відеоуроки на різні теми. Підійде для усіх охочих, незалежно від рівня володіння мовою. Охоплює рівні А1-С1.

Mission Berlin. Головна героїня Анна бореться з ворогами Німеччини. Її місія – врятувати Берлін. Є аудіо- та відеофайли, а ще – можливість завантажити PDF-версію тексту відео. Курс містить 26 епізодів і підходить для початківців.

Deutschland Labor. Що насправді подобається німцям? Цей курс допоможе позбутися стереотипів про країну та її мешканців. Ніна та Девід з німецької лабораторії проводять різні досліди та визначають, чи щодня німці їдять ковбаски, чи кожен з них має дороге авто, чи слідкують вони за модою. У курсі є 20 епізодів та тексти для завантаження. Радимо для рівня А2.

Для рівнів В1-В2

Das sagt man so! Цей курс допоможе зрозуміти німецькі приказки та сталі вирази. Для полегшеного сприйняття ти отримуєш інформацію з фото, слухаєш аудіо, яке можна завантажити, і читаєш текст. А перевірити результат можна за допомогою інтерактивних вправ. Усього – 52 епізоди. Підходить для рівнів В1, В2.

Das Bandtagebuch mit Einshoch6. Цей курс – відеощоденник німецького музичного гурту. Ти супроводжуєш артистів на репетиціях, футбольних матчах, різдвяних ярмарках. Тут є 53 уроки з відео, аудіо та текстами, які можна завантажити, інтерактивними вправами та роздатковим матеріалом для учителів. А ще у курсі багато музики – тобі пропонують вивчити 13 пісень гурту. Підходить для рівнів В1, В2.

Jojo sucht das Glück. Цей курс пропонує вивчати мову разом із бразилійкою Йойо, яка приїхала до Німеччини навчатися. У теленовелі є три сезони, що познайомлять тебе з життям дівчини: друзі, навчання, робота, кохання. До відео додаються інтерактивні вправи, тексти, що можна завантажити, і словник. Охоплює рівні В1, В2.

Ticket nach Berlin. Шість молодих хлопців та дівчат вирушають до Берліна, дорогою їх очікує безліч пригод і проблем. Курс складається з 19 епізодів, до кожного є інтерактивні вправи, завдання для перевірки лексики, граматики та навіть географії. Підійде для рівнів В1 та В2.

Для рівнів В2-С1

Langsam geschprochene Nachrichten. Тут ти знайдеш щоденні новини від «Deutsche Welle» – в оригінальному чи сповільненому темпі, а також текст цих новин. Для рівнів В2, С1.

Deutsch mit Wikipedia. Курс базується на статтях з Вікіпедії і містить 13 уроків. Розрахований на рівні В2-С1.

Video-Thema. Цей курс складається з різних пізнавальних відео німецькою мовою із німецькими субтитрами. Також можна завантажити завдання у форматі PDF (тести та відповідності), текст відео та словник (також німецькою). Для рівнів В2, С1.

Для рівнів С1-С2

Sprachbar. У цьому курсі увагу зосереджено на поясненні тонкощів німецької мови – значення заголовків новин, сталі вирази, граматика. Можна слухати аудіо та завантажувати завдання для перевірки розуміння суті текстів. Підійде для рівнів С1, С2.

Dialektatlas. Можливість познайомитися з німецькими діалектами. А їх орієнтовно 50. Для кожного регіону є відео й аудіо та словник з поясненням діалектизмів (німецькою). Підійде для рівнів С1, С2.

Alltagsdeutsch. Курс пропонує аудіоповідомлення на різні теми зі щоденного життя німців. Після прослуховування ти зможеш завантажити текст і вправи. Розрахований на рівні С1, С2.

Бізнес-німецька

Marktplatz. Цей мовний курс бізнес-німецької охоплює різні лексичні теми та найпоширеніші фрази у сферах торгівлі, фінансів, маркетингу й укладання контрактів. Також дає уявлення про німецьку корпоративну культуру, типові фрази у бізнес-середовищі. Рівень – В2.

Соседние файлы в папке А2