Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Звіт

.docx
Скачиваний:
114
Добавлен:
07.02.2015
Размер:
15.68 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки України

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Інститут природничо – математичної та технологічної освіти

Природничо-географічний факультет

Кафедра географії та методики її навчання

Звіт

Про проходження психолого-педагогічної практики

В Уманському навчально – вихововному комплексі «Загальноосвітня школа інтернат І-ІІ ст. ім. Ю. Гагаріна педагогічний ліцей».

Виконала: студентка ІV курсу 1 групи

Іваніцька С. Ю.

Перевірили керівники:

Кафедра хімії, екології та методики її навчання:

Цимбалюк В. В.

Кафедра загальної педагогіки,

педагогіки вищої школи та управління:

Пащенко М.І.

Груповий керівник:

Браславська О. В.

Умань 2013р.

Звіт

студентки ІV курсу 1 групи природничо-географічного факультету

Уманського державного педагогічного університету

імені Павла Тичини

Про педпрактику проведену у Уманському навчально-виховному комплексі

«Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів

імені Ю.О. Гагаріна – педагогічний ліцей»

З 25.11 по 06.12. 2013 року

І. Навчальна робота.

Мною була пройдена практика із біології та хімії. На період практики була прикріплена до 8 класу, в якому класний керівник Островський Роман Віталійович. В класі навчається 24 учня.

Під час практики відвідала 18 уроків з таких предметів: англійська мова, алгебра, геометрія, світова література, біологія, основи здоров’я, хімія. Провела 1 урок з біології на тему «Загальна характеристика класу Комахи» та 1 урок з хімії на тему «Хімічні властивості солей». Практика допомогла мені в організації дитячого колективу.

ІІ. Методична робота

У школі створені всі умови для проходження педагогічної практики. Школа забезпечена наочними, навчальними та методичними посібниками. Під час практики я познайомилася із класним журналом, планами виховної роботи тощо. Переглядала видання – «Освіта України».

ІІІ. Виховна робота

За час педагогічної практика мною були проведені два виховних заходи: “Вчимося толерантності”, “Цикл зимових свят”. Під час виховних годин діти вели себе активно. Підготувала з класним керівником дітей до участі в конкурсі «Містер школи».

За час проходження практики ознайомилась з планом виховної роботи класного керівника на перше півріччя; вела щоденник, де аналізувала навчально-виховну роботу з учнями , планувала щоденні методи дослідження класного колективу.

Також досліджувала пізнавальні інтереси учнів 8 класу, форми організації навчальної діяльності учнів, рівень їх вихованості, провела анкетування «Чи вмієте ви бути щасливим?», «Наскільки ви любите спілкуватися з товаришами?», «Чи схильний ти до наркотиків?» і виявила, що переважаюча частина учнів достатньо згуртовані і проникливі, дружелюбні діти, які використала при складанні психолого-педагогічної характеристику на клас.

Я дуже задоволена своєю роботою під час проходження педагогічної практики, ознайомилась з роботою в школі, навчилась організовувати дитячий колектив та отримала нові знання. Надіюсь, що і наступна педагогічна практика буде ж такою корисною та захоплюючою.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]