Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Маг_метод_Курс роб ЕДПР.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
22.02.2015
Размер:
306.69 Кб
Скачать

2

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ АГРАРНОЇ ЕКОНОМІКИ

ФІНАНСОВО-ЕКРНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

КАФЕДРА МІЖНАРОДНОЇ ЕКОНОМІКИ

Методичні рекомендації

до виконання курсових робіт для студентів

напряму підготовки 1801 «Специфічні категорії»

спеціальності 8.18010017 «Економіка довкілля і природних ресурсів»

освітньо-професійного рівня «Магістр»

Вінниця – 2012 р.

УДК 067.050.52

Укладачі:

Мороз О.В., д.е.н, професор, Фостолович В.А., к.с.-г.н., доцент.

Рецензенти:

________________________________- доктор економічних наук, професор Вінницького торговельно-економічного інституту Київського національного тоговельно-економічного університету

__________________________________-- доктор економічних наук, професор Навчально-наукового інституту аграрної економіки Вінницького національного аграрного університету

Рекомендовано до видання науково-методичною радою Вінницького національного аграрного університету (протокол від 30. 11. 2012р. №_4_)

ЗМІСТ

ВСТУП

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

МЕТА І ЗАВДАННЯ ПІДГОТОВКИ КУРСОВОЇ РОБОТИ

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ЕТАП

СТРУКТУРА, ОБСЯГ І ЗМІСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ

ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

ПОДАННЯ ТА ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ

ДОДАТКИ

ВСТУП

Основні вимоги до організації підготовки та захисту курсових робіт передбачені для студентів усіх форм навчання.

Метою основних вимог є надання студентам спеціальності «Економіка довкілля і природних ресурсів» необхідної методичної допомоги в організації раціональної та ефективної роботи щодо збору матеріалів, підготовки та захисту курсової роботи як практичного втілення теоретичних знань з даної спеціальності.

Основні вимоги визначають цілі та завдання курсових робіт, поради щодо вибору теми, аналізу літератури, проведення дослідження, узагальнення та викладення матеріалу, вимоги щодо змісту, обсягу та оформлення робіт, підготовки їх до захисту.

Основні вимоги до організації підготовки та захисту курсових робіт магістрів розроблені відповідно до Закону України «Про освіту», Закону України «Про вищу освіту», Основні вимоги до дисертацій та авторефератів дисертацій, Бюлетеня вищої атестаційної комісії України, Положення «Про ліцензування, атестацію та акредитацію закладів освіти», Положення «Про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах», Положення «Про підготовку магістрів ВНАУ».

У разі необхідності кафедра може запропонувати студентові власні роз’яснення специфічних особливостей вибору теми відповідної спеціалізації, цілей та методів дослідження, іншу структуру розділів за їх змістом. Однак виконання курсових робіт студентів повинно проводитись з додержанням основних положень даних методичних рекомендацій.