Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Диференційно ДДО

.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
09.03.2015
Размер:
26.11 Кб
Скачать

Диференційно – діагностичний опитувальник (ДДО) розроблений професором Є.О. Клімовим

Метою цього опитувальника є проведення дослідження яка професія досліджуючому підійде, яку йому краще вибрати професію, чим йому подобається займатись, про приховані інтереси.

Інтерпретація

Дивлячись на результати опитувальника дитина відноситься до двох типів діяльності – це «Людина – знакова система», та «Людина – художній образ».

Перший, людина – знакова система можна розібрати так, що люди з таким типом полюбляє працювати з числами, шукати теореми доводити їх, вирішувати якісь задачі, тобто займатись тим, що пов’язане з математикою, архітектурою, механікю, ремонтом – такі люди бажають бути завжди потрібним для людей. З іншого боку, ця дитина пов’язана з мистецтвом, це людина – художній образ, таким особам цікаво готувати свята, прикрашати все до свята і не тільки, брати участь у різних гуртках з художнього мистецтва, декору, задля того, щоб розвивати в собі креативність задля роботи з різними речами.

Також цей опитувальник дає зрозуміти, що подобається дитині, більше дізнатись цікавого про дитину про його смаки, вподобання та приховані здібності дитини, про що ми не знали.