Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / ст.511 Клопотання про застосування заходів медичного характеру

.doc
Скачиваний:
66
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
38.91 Кб
Скачать

Слідчому судді

Н-ського міського суду

Н-ської області

КЛОПОТАННЯ

про застосування примусових заходів медичного характеру

м. Н 1 лютого 2013 року

Слідчий слідчого відділу Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області Н-ов А.А., розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №01-000001 від 24.12.2012, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

Слідчим відділом Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області проводилось досудове розслідування стосовно гр. І., якому 25.12.2012 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

У ході розслідування встановлено, що 24 грудня 2012 о 22.00 І., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння у будинку №12 на вул. Н-ській у м. Н, на ґрунті неприязних стосунків, які виникли раптово, скоїв умисне вбивство власника домогосподарства П. шляхом завдання удару сокирою в праву діялнку голови потерпілого.

Винуватість гр. І. повністю підтверджується матеріалами справи у їх сукупності, а саме: висновками судово-медичної, дактилоскопічної експертиз, показаннями свідків С. та Ж.

Допитаний як підозрюваний І. у пред’явленій йому підозрі у вчиненні кримінального правопорушення визнав себе винним повністю і підтвердив показання свідків С. та Ж.

Таким чином, у кримінальному провадженні виконані всі необхідні слідчі дії та зібрані достатні докази вини І.

Проте у ході досудового розслідування І. захворів на психічну хворобу, що підтверджується висновком стаціонарної психіатричної експертизи №111 від 30.01.2013.

Ураховуючи, те що І. захворів на психічну хворобу до постановлення вироку, керуючись ч.2 ст.292, ст.503, ст.511 КК України, -

П Р О Ш У:

1. Прийняти рішення про застосування до І., 07.04.1970 року народження, уродженця м. Н Н-ської області, який зареєстрований та фактично проживає за адресою: м. Н-ськ, вул. Н-ська, 1, кв.10, примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом – Н-ської обласної психіатричної лікарні, про що йому оголосити.

2. Про прийняте рішення повідомити зацікавлених осіб.

Слідчий СВ Н-ського МВ УМВС

України в Н-ській області _____________

ЗАТВЕРДЖУЮ

Прокурор м. Н Н-ської області _____________

“____”________________20___ року