Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / ст.271 ч.1 - постанова прокурора = 3 експеримент

.doc
Скачиваний:
66
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
31.23 Кб
Скачать

П О С Т А Н О В А

про проведення контролю за вчиненням злочину

м. Н. 1 січня 2013 року

Прокурор м. Н. Н-ської області Н-ов А.А., розглянувши матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-000001 від 01.12.2012, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України,-

В С Т А Н О В И В :

На території Н-ської області протягом тривалого часу діє організоване злочинне угруповання, члени якого причетні до організації незаконного виготовлення, зберігання, перевезення з подальшим збутом на території області та за її межами наркотичної речовини кокаїн.

Установлено, що керівником злочинного угруповання є І., який з іншими невстановленими особами організував лабораторію з виготовлення наркотичної речовини кокаїн з метою подальшого збуту на території області та за її межами. При цьому І. особисто займається виготовленням наркотичної речовини кокаїн з наступним її збутом наркозалежним особам області. У діях І. вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України.

Враховуючи, що іншим шляхом, крім проведення контролю за вчиненням злочину шляхом проведення спеціального слідчого експерименту, пов’язаного з виготовленням особливо небезпечної наркотичної речовини кокаїн, неможливо задокументувати скоєння ними тяжкого злочину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України, а саме його виготовлення, зберігання, транспортування та збут, керуючись ст.ст. 110, 246, 251, 252, 269, 271 КПК України,

П О С Т А Н О В И В :

  1. Для отримання доказів злочинної діяльності та повного викриття схеми, пов’язаної з незаконним виготовленням особливо небезпечної наркотичної речовини «кокаїну» в особливо великих розмірах, встановлення вини І. та інших причетних до цього осіб здійснити контроль за вчиненням злочину шляхом проведення спеціального слідчого експерименту з виготовлення ними зберігання, транспортування та збуту особливо небезпечної речовини кокаїн з використанням аудіо- та відеоконтролю, фотографування та застосуванням спеціальних технічних засобів для спостереження.

  2. Проведення спеціального слідчого експерименту, пов’язаного з незаконним виготовленням, зберіганням, транспортуванням та збутом особливо небезпечної наркотичної речовини кокаїн, доручити співробітникам Служби безпеки України.

3.Фактичні результати спеціального слідчого експерименту використати як докази у кримінальному судочинстві.

4. Копію постанови для виконання направити до Служби безпеки України.

Прокурор м. Н. Н-ськї області ______________