Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / ст. 268 ч.4 - пост слідчого устанловлення місцезнаход. радіоелектронного засобу

.doc
Скачиваний:
70
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
32.26 Кб
Скачать

П О С Т А Н О В А

про установлення місцезнаходження радіоелектронного засобу

м. Н. 1 січня 2013 року

Слідчий слідчого відділу Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області Н-ов А.А., розглянувши матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-000001 від

01.12.2012, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України,-

В С Т А Н О В И В :

На території Н-ської області протягом тривалого часу діє організоване злочинне угруповання, члени якого причетні до організації незаконного виготовлення, зберігання, перевезення з подальшим збутом на території області та за її межами наркотичної речовини кокаїн.

Установлено, що керівником злочинного угруповання є І., який з іншими невстановленими особами організував лабораторію з виготовлення наркотичної речовини кокаїн з метою подальшого збуту на території області та за її межами. При цьому І. особисто займається збутом наркотичної речовини кокаїн наркозалежним особам області. У діях І. вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України.

У спілкуванні з невстановленими особами І. використовує мобільний телефон з номером 000-111-11-11 оператора мобільного зв’язку «МТС».

Зважаючи на необхідність встановлення місцезнаходження кінцевого обладнання рухомого мобільного зв’язку яким користується І., враховуючи, що здобутих на даний момент доказів недостатньо для його притягнення до кримінальної відповідальності, а відомості про злочин та особу, яка його вчинила, неможливо отримати в інший спосіб, крім проведення негласної слідчої (розшукової) дії, пов’язаної з установленням місцезнаходження радіоелектронного засобу, та для запобігання тяжкому злочину, керуючись ст.ст. 110, 246, 250, 251, 258 та 268 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

1. З метою запобігання тяжкому злочину провести негласну слідчу (розшукову) дію щодо установлення місцезнаходження радіоелектронного засобу - мобільного телефону з номером 000-111-11-11 оператора мобільного зв’язку «МТС», який належить громадянину І., 1979 року народження, зареєстрованому в місті Н. на вулиці Петрова, 11, кв.111, до постановлення ухвали слідчого судді про її проведення.

2. Технічне забезпечення контролю проведення даної негласної слідчої (розшукової) дії доручити Н-ському МВ УМВС України в Н-ській області.

  1. Копію постанови направити для виконання до Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області.

Слідчий СВ Н-ського МВ УМВС

України в Н-ській області ___________

Погоджено

Прокурор м. Н. Н-ської області ____________

1 січня 2013 року