Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / ст.160 Клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів

.docx
Скачиваний:
67
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
19.93 Кб
Скачать

Слідчому судді

Н-ського міського суду

Н-ської області

КЛОПОТАННЯ

протимчасовий доступ до речей і документів

м. Н 1 січня 2013 року

Слідчий слідчого відділу Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області Н-ов А.А. розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №01-000001 від 01.12.2012, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.187, п.6 ч.2 ст.115 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

20 грудня 2012 року близько 12.00 невстановлена особа поблизу будинку №2 по вулиці Н-ській у місті Н, де розташований нічний клуб «Cash», погрожуючи пістолетом, напала на помічника керуючого зазначеного закладу П., який у цей день за дорученням адміністрації клуба перевозив 10 000 000 (десять мільйонів) гривень. Долаючи опір П., невстановлена особа здійснила декілька пострілів з пістолету у ділянку грудної клітки П., спричинивши вогнепальні поранення серця та легенів, та заволоділа сумкою з грошима. Від отриманих тілесних ушкоджень П. помер на місці злочину.

Під час досудового розслідування встановлено, що між нічним клубом «Cash» та охоронною фірмою «Орел» 15.05.2012 укладено договір про надання послуг із супроводження готівкових коштів.

Допитаний як свідок керуючий нічним клубом «Cash» О. показав, що П. працював на посаді помічника керуючого зазначеного закладу. У день убивства йому було доручено перевезти 10 млн.грн.до квартири власника клубу З. Трудова книжка, а також посадова інструкція з підписом П., який засвідчує ознайомлення з нею,зберігається в особовій справі у кабінеті свідка О. Згідно із зазначеною інструкцією помічник керуючого хоча і не здійснює супроводження готівкових коштів, але повинен виконувати доручення адміністрації клубу.

Під час допиту З. заперечив факт працевлаштування П. до нічного клубу «Cash» та перевезення ним 10 млн.грн., а також повідомив, що з П. він взагалі не знайомий.

Факт працевлаштування П. до нічного клубу «Cash» на посаду помічника керуючого та відповідно можливість виконання ним доручень адміністрації клубу, у тому числі щодо перевезення грошових коштів, має суттєве значення для підтвердження корисливого мотиву вчинення злочинів та кваліфікації кримінального правопорушення.

Ураховуючи показання свідка З., який є власником клубу та має доступ до всіх його приміщень, існує реальна загроза зміни або знищення трудової книжки та посадової інструкції П.,керуючись ст. ст. 40, 131, 132, 159-160 КПК України, -

ПРОШУ:

Надати тимчасовий доступ до трудової книжки та посадової інструкції П. (тобто можливість ознайомитись з ними та вилучити їх для запобігання їх можливому знищенню), які зберігаються в особовій справі П. у кабінеті О., який працює керуючим нічним клубом «Cash», що розташований у будинку №2 на вулиці Н-ській у місті Н, та можливість їх вилучити.

Додатки: 1. Копіядоговору між нічним клубом «Cash» та охоронною фірмою

«Орел» від 15.05.2012 про надання послуг із супроводження

готівкових коштів на 5 арк.;

2. Копія протоколу допиту свідка О. на 4 арк.;

3. Витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань за №01-000001

від 20.12.2012 на 1 арк.

Слідчий СВ Н-ського МВ УМВС

України в Н-ській області _____________

ПОГОДЖЕНО

Прокурор м. Н Н-ської області _____________

“____”________________20___ року

Копію клопотання та доданих до нього

матеріалів на 10 арк. отримав: _____________

“____”_______20__ року

о “____” год. “____” хв.