Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / ст.271 ч.1 - постанова прокурора = 2 контроль за злочином

.doc
Скачиваний:
67
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
31.23 Кб
Скачать

П О С Т А Н О В А

про проведення контролю за вчиненням злочину

м. Н. 1 січня 2013 року

Прокурор м. Н. Н-ської області Н-ов А.А., розглянувши матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-000001 від 01.12.2012, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України,-

В С Т А Н О В И В :

На території Н-ської області протягом тривалого часу діє організоване злочинне угруповання, члени якого причетні до організації незаконного виготовлення, зберігання, перевезення з подальшим збутом на території області та за її межами наркотичної речовини кокаїн.

Установлено, що керівником злочинного угруповання є І., який з іншими невстановленими особами організував лабораторію з виготовлення наркотичної речовини кокаїн з метою подальшого збуту на території області та за її межами. При цьому І. особисто займається збутом наркотичної речовини кокаїну наркозалежним особам області.

Враховуючи, що І. та інші невстановлені особи обізнані про методи та форми роботи правоохоронних органів, здійснюють свою протиправну діяльність конспіративно, а тому іншим шляхом, крім проведення в них «оперативної закупівлі», неможливо задокументувати скоєння ними тяжкого злочину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України, керуючись ст.ст.110, 246, 251, 252, 269, 271 КПК України, Законом України «Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та зловживання ними» та вимогами Інструкції про порядок проведення оперативної закупівлі та контрольованого постачання товарів, предметів і речовин, у тому числі заборонених для обігу, у фізичних та юридичних осіб незалежно від форми власності, затвердженої спільним наказом МВС України, СБУ, ДПА України №1065дск/307дск/482дск від 30.11.2001,-

П О С Т А Н О В И В :

  1. Для отримання доказів злочинної діяльності та повного викриття схеми, пов’язаної з незаконним виготовленням, зберіганням, перевезенням з метою подальшого збуту на території області та за її межами особливо небезпечної наркотичної речовини кокаїн в особливо великих розмірах, встановлення вини кожного з учасників організованої злочинної групи у скоєнні даного злочину провести контрольовану закупку наркотичної речовини кокаїн у І., 1979 року народження, зареєстрований в місті Н. на вулиці Петрова, 1,1 кв. 111, за ціною 300 гривень за 1 гр, усього 100 гр на загальну суму 30 000 гривень, без затримання особи, з втратою грошових коштів, з використанням відеозапису, фотографування, спеціальних технічних засобів для спостереження.

  2. Проведення контрольованої закупівлі доручити оперативним співробітникам Служби безпеки України.

  3. Фактичні результати оперативної закупівлі використати як докази у кримінальному судочинстві.

4. Копію постанови для виконання направити до Служби безпеки України.

Прокурор м. Н. Н-ської області _____________