Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / ст.488 Клопотання усунення від участі представника неповнолітнього

.doc
Скачиваний:
65
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
32.26 Кб
Скачать

Слідчому судді

Н-ського міського суду

Н-ської області

КЛОПОТАННЯ

про усунення (обмеження) від участі в кримінальному провадженні законного представника та призначення іншого законного представника

місто Н-ськ 1 січня 2013 року

Прокурор Н-ського району Н-ської області Н-ов А.А. розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №01-000001 від 01.12.2012, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

30 листопада 2012 року, у період з 10-ї до 12-ї години гр. І. з метою крадіжки чужого майна через відчинене вікно проник до належного на праві приватної власності гр. П. будинку №1 по вул.Н-ська м. Н-ськ, звідки таємно викрав грошові кошти в сумі 1000 грн.

У діях І. вбачаються ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за вчинення якого передбачена ч.3 ст.185 КК України.

Допитаний як підозрюваний І. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України, визнав себе винним повністю і показав, що 30.11.2012 близько 10-ї години він перебував на автобусній зупинці, яка розташована поблизу будинку №1 по вул. Н-ській м.Н-ськ, та побачив, що його власниця гр. П., яка як він знає, проживає одна, зачинила двері будинку та пішла в невідомому напрямку. Побачивши, що одне з вікон будинку не зачинене, проник до будинку, звідки викрав грошові в сумі 1000 грн.

У ході допиту підозрюваний І. показав, що З., який є його законним представником вчиняє стосовно нього психологічний тиск задля зізнання у вчиненні даного кримінального правопорушення. Таким чином, участь у кримінальному провадженні законного представника З. може завдати шкоди інтересам І.

Підозрюваний І. в ході досудового слідства заявив про згоду щодо усунення від участі у кримінальному провадженні його законного представника З.

Беручи до уваги те, що участь законного представника підозрюваного І. у кримінальному провадженні може завдати шкоди інтересам неповнолітнього підозрюваного І. шляхом здійснення на нього психологічного тиску, про що також свідчать характеристики З. за місцем проживання та показання членів сім’ї неповнолітнього І., керуючись вимогами ст.ст. 36, 488 КПК України, -

ПРОШУ:

1. Усунути від участі у кримінальному провадженні З. – законного представника неповнолітнього підозрюваного І.

2. Залучити замість нього Ж. законним представником неповнолітнього І.

Додатки: 1. Копії характеристик на гр.З. з місця проживання та останнього

місця роботи на 4 арк.;

2. Копії протоколів допитів підозрюваного І. та членів його сім’ї Б.

та М. на 10 арк.;

3. Копія заяви підозрюваного І. про усунення від участі З. у

кримінальному провадженні та про залучення як законного

представника Ж. на 2 арк.;

4. Перелік свідків, яких необхідно допитати під час судового

розгляду на 1 арк.;

5. Витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань за №01-000001

від 01.12.2012 на 1 арк.

Прокурор м. Н-ська Н-ської області _____________