Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / ст. 272 ч.2 - пост прокурора спец. завдання з розкриття ОГ

.doc
Скачиваний:
66
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
32.77 Кб
Скачать

П О С Т А Н О В А

про виконання спеціального завдання з розкриття злочинної діяльності організованої групи чи злочинної організації

м. Н. 1 січня 2013 року

Прокурор м. Н. Н-ської області Н-ов А.А., розглянувши матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-000001 від 1 грудня 2012 року, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України,-

В С Т А Н О В И В :

На території Н-ської області протягом тривалого часу діє організоване злочинне угруповання, члени якого причетні до організації незаконного виготовлення, зберігання, перевезення з подальшим збутом на території області та за її межами наркотичної речовини кокаїн.

Установлено, що керівником злочинного угруповання є І., який з іншими невстановленими особами організував лабораторію з виготовлення наркотичної речовини кокаїн з метою подальшого збуту на території області та за її межами. При цьому І. особисто займається збутом наркотичної речовини кокаїн, наркозалежним особам області. У діях І. вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України.

Зважаючи на особливу небезпеку даного організованого злочинного угруповання, діяльність якого направлена на виготовлення, зберігання, транспортування та збут особливо небезпечних наркотичних речовин, які становлять загрозу для життя та здоров’я населення, здійснити введення до його складу особи під прикриттям, яка відповідно до закону виконуватиме спеціальне завдання зі збору, фіксації та забезпечення збереження доказів їх вини у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України, та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Ураховуючи, що здобутих на даний момент доказів недостатньо для притягнення винної особи до кримінальної відповідальності, а відомості про злочин та осіб, які його вчиняють, неможливо отримати в інший спосіб, крім як введення до складу організованого злочинного угруповання особи під прикриттям, яка відповідно до закону виконуватиме спеціальне завдання, керуючись ст.ст. 110, 246, 250, 251, 272, 273 КПК України,

П О С Т А Н О В И В:

  1. Визнати необхідним виконання спеціального завдання з розкриття злочинної діяльності організованого злочинного угруповання у період з 1 січня по 1 березня 2013 року з метою отримання фактичних даних їх злочинної діяльності у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.307 КК України.

  2. Виконання спеціального завдання доручити оперативному співробітнику Н-ському МВ УМВС України в Н-ській області Н-ову А.А.

  3. Для виконання спеціального завдання Н-овим А.А. можуть бути використані спеціально виготовлені документи та заздалегідь ідентифіковані (помічені) технічні засоби для зняття та фіксації інформації.

Прокурор м. Н. ___________