Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / ст.259 ч.1 - постанова прокурора збереження інформації з використанням під час судвого розгляду

.doc
Скачиваний:
66
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
31.74 Кб
Скачать

П О С Т А Н О В А

про збереження отриманої з телекомунікаційної мережі інформації з подальшим її використанням під час судового розгляду

м. Н. 1 січня 2013 року

Прокурор м. Н. Н-ської області Н-ов А.А., розглянувши матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-000001 від 1 грудня 2012 року, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України,-

В С Т А Н О В И В :

На території Н-ської області протягом тривалого часу діє організоване злочинне угруповання, члени якого причетні до організації незаконного виготовлення, зберігання, перевезення з подальшим збутом на території області та за її межами наркотичної речовини кокаїн.

Установлено, що керівником злочинного угруповання є І., який з іншими невстановленими особами організував лабораторію з виготовлення наркотичної речовини кокаїн з метою подальшого збуту на території області та за її межами. При цьому І. особисто займається збутом наркотичної речовини кокаїн наркозалежним особам області. У діях І. вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України.

Ухвалою слідчого судді Апеляційного суду Н-ської області від 10.12.2012 надано дозвіл на втручання у приватне спілкування громадянина І., 1979 року народження, зареєстрованого в м. Н. на вулиці Н-ській, 11, кв.111, шляхом зняття інформації з транспортної телекомунікаційної мережі з абонентського номера 000-111-11-11 оператора мобільного зв’язку «МТС» строком на два місяці.

Ураховуючи, що в процесі проведення даної негласної слідчої (розшукової ) дії здобуто докази про причетність І. до скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України, та притягнення його до кримінальної відповідальності, керуючись ст.ст. 110, 246, 251, 252, 256, 258, 259 КПК України,-

П О С Т А Н О В И В :

1.Забезпечити збереження отриманих під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій шляхом зняття інформації з транспортної телекомунікаційної мережі з абонентського номера 000-111-11-11 оператора мобільного зв’язку «МТС» записів розмов І. з невстановленими особами, записаних на двох аудіодисках марки DVD-R, для використання їх під час судового розгляду.

2. Здобуті в процесі проведення даної негласної слідчої (розшукової) дії записи розмов І. з невстановленими особами, записані на двох аудіодисках марки DVD-R, зберігати в камері схову речових доказів Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області.

3.Копію постанови для виконання направити до Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області.

Прокурор м. Н. Н-ської області _____________