Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / Ст.527 Заява прокурора про відновлення матеріалів справи

.doc
Скачиваний:
64
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
37.89 Кб
Скачать

До Н-ського міськрайонного суду

Н-ської області

Прокурора у кримінальному провадженні стосовно І. за ч.1 ст.187 КК України

ЗАЯВА

про відновлення втрачених матеріалів

кримінального провадження

Вироком Н-ського міськрайонного суду Н-ської області від 15.03.2010 І. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.187 КК України та засуджено до 5 років позбавлення волі; на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з іспитовим строком на 3 роки, з покладенням обов’язків, передбачених п.п.2, 3, 4 ст.76 КК України.

У цьому судовому розгляді, за даними Н-ської прокуратури Н-ської області, брали участь: прокурор П-ов А.А., підсудний – І., який проживає у м. Н на вул. Н-ській, буд.1, кв.1, захисник підсудного – З., який проживає у м. Н на вул.Н-ській, буд.10, кв.10, потерпілий – П., який проживає у м. Н по вул. Н-ській, буд.20, кв.20.

1 червня 2012 року І. затримано за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України, а 10 червня 2012 року йому за цією ж статтею КК України пред’явлено обвинувачення. Оскільки І. обвинувачується у вчиненні злочину під час іспитового строку, а також попередня судимість впливає на кваліфікацію нового злочину за ознакою вчинення його особою, яка раніше вчинила розбій, та з метою належного встановлення особи обвинуваченого, існує необхідність долучити до матеріалів кримінального провадження, що розслідується, попередній вирок Н-ського міськрайонного суду Н-ської області від 15 березня 2010 року щодо І.

21 квітня 2011 року в приміщенні архіву Н-ського міськрайонного суду Н-ської області сталася пожежа, під час якої була знищена частина кримінальних справ, серед яких і кримінальна справа щодо І., що підтверджується довідкою Н-ського міськрайонного суду Н-ської області про неможливість надання офіційно затвердженої копії вироку щодо І. у зв’язку зі втратою кримінальної справи щодо І. внаслідок пожежі.

Копії деяких документів кримінальної справи щодо І. за ч. 1 ст. 187 КК України знаходяться в наглядовому провадженні № 01-1234 Н-ської прокуратури Н-ської області. Також копії вироку щодо І. знаходяться у Н-ській кримінально-виконавчій інспекції Н-ської області за адресою: вул. Н-ська, буд. 40 у м. Н, та за місцем проживання засудженого І.: вул. Н-ська, буд.1, кв.1 у м. Н.

Отже, з метою забезпечення повноти розслідування нового кримінального провадження щодо І., зокрема, повного встановлення особи обвинуваченого, існує необхідність відновлення втраченого вироку Н-ського міськрайонного суду Н-ської області від 15 березня 2010 року щодо І.

У зв’язку з викладеним, керуючись ст.ст. 524, 525, 526, 527 КПК України,

ПРОШУ:

Відновити матеріали кримінального провадження щодо І., а саме: вирок Н-ського міськрайонного суду Н-ської області, яким І. засуджено ч.1 ст.187 КК України до 5 років позбавлення волі; на підставі ст.75 КК України звільнено від відбування покарання з іспитовим строком на 3 роки, з покладенням обов’язків, передбачених п.п.2, 3, 4 ст.76 КК України,

Додатки: 1. Документи наглядового провадження № 01-1234 щодо І. на 20 арк.

2. Копія довідки Н-ського міськрайонного суду Н-ської області про

неможливість надання офіційно затвердженої копії вироку щодо І.

у зв’язку із втратою кримінальної справи щодо І. внаслідок пожежі

на 1 арк.

Прокурор у кримінальному провадженні ______________