Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Судмед / Method / Anotation

.doc
Скачиваний:
50
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
20.99 Кб
Скачать

В навчально-методичному посібнику представлені методичні матеріали для лекційного курсу і практичних занять, в тому числі і для позааудиторної роботи студентів. В ньому враховані вимоги педагогіки щодо інтеграції викладання медичних дисциплін. Посібник дозволяє уніфікувати викладання судової медицини у вищих медичних закладах освіти III-IV рівня акредитації. Розрахований для студентів, інтернів, викладачів.

Рекомендовано Центральним методичним кабінетом з вищої медичної освіти МОЗ України як навчально-методичний посібник для студентів вищих медичних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (протокол від 19.06.01. №3 засідання Комісії з медицини науково-методичної Ради Міністерства освіти і науки України).

Рекомендовано до впровадження в навчальний процес кафедр (курсів) судової медицини вищих медичних закладів освіти III-IV рівня акредитації як методичний посібник для викладачів з метою уніфікації методичного забезпечення при викладанні дисципліни Нарадою завідуючих профільними кафедрами (курсами) 02.02.2001 р.

Соседние файлы в папке Method