Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zvitni_materiali_2013 (1).doc
Скачиваний:
1277
Добавлен:
04.02.2016
Размер:
247.3 Кб
Скачать

Звітні матеріали практики

Додаток 1.2

ТАБЕЛЬ

Обов’язки бойового розрахунку на автоцистерні в кількості шести чоловік.

Склад бойового розрахунку

Дії при прийомі чергування

Дії за сигналом "тривога"

Дії при гасінні пожежі

1

2

3

4

Командир відділення

Автомобіль з пожежно-технічним обладнанням, рятувальна мотузка, елекгроліхтар, довідник вододжерел та вулиць, носимі радіостації, резервний протигаз.

Одягає бойовий одяг та спорядження, отримує путівку, слідкує за посадкою 0/С, сідає в кабіну біля водія, повідомляє адресу та дає команду на виїзд, уточнює по довіднику розташування вододжерел.

Подає команду або розпорядження відділенню, іде в розвідку, керує роботою відділення по рятуванню людей, гасіння пожежі та евакуацією майна.

Пожежний №1 старший пожежний

Приймає всі стволи та пожежні рукава Д-51, ГПС-600, рукавні затримки, рятівну мотузку, елекгроліхтар, протигаз, зцепку.

Одягає БО та спорядження, відкриває ворота гаража, сідає в автомобіль з правого боку, бере ствол, рятівну мотузку, рукавну затримку та ел. ліхтар.

Прокладає робочу лінію, працює з стволом, приймає участь в рятуванні людей або по розбиранню конструкцій, іде в розвідку.

Пожежний

№2

Приймає всі стволи і рукава Д-66(77), гумові прокладки, комплект для різання ел. проводів, ножиці для різання металічних сіток, ел. ліхтар, протигаз.

Одягає БО та спорядження, відкриває ворота гаража, сідає з лівого боку, бере ствол, рукавну затримку, ліхтар (вночі).

3 пожежним №3 переносить та встановлює Д-60, прокладає рукава Д66(77), працює зі стволом і інструментами для різки ел. проводів, приймає участь у рятуванні людей та розбиранні конструкцій.

Пожежний

№3

Приймає драбини, ломи, багри, сокири, пилки, лопати, відра, ел. ліхтар, розгалудження, вогнегасник, ГС-600 А, гідроелеватор.

Одягає БО та спорядження, сідає другим з правого боку та бере ствол "Б".

3 пожежним №2 переносить та встановлює Д-60, прокладає магістральну лінію, встановлює розгалудження, залишається на посту безпеки ГДЗС, приймає участь у рятуванні людей, розбиранні конструкцій, підносе ліхтар, працює зі стволом, установлює гідроелеватор.

Пожежний

№4

радіостанцію, довідник телефонів. Всмоктувальні та напірновсмоктувальні рукава, водозабірну сітку, перехідні головки, колонку пожежну, гак для відкривання ПГ, рукавні затримки, рукавні містки, ел. ліхтар.

Одягає БО та спорядження, сідає в ТЗ другим зліва,

Разом з водієм встановлює ТЗ на вододжерело, встановлює рукавні містки, наглядає за магістральною лінією, працює на розгалудженні, виконує тимчасовий ремонт пожежних рукавів, приймає участь у рятуванні людей, розбиранні конструкцій, встановлює зв'язок з ПЗЧ.

Водій

Приймає автомобіль (двигун, насос, ходову частину, кузов), інструмент водія, ключі для з'єднання пожежних рукавів, переносну низьковольтну лампочку, мед. аптечку, наявність води та піноутворювача.

Сідає в ТЗ, заводе двигун, по команді КВ виїжджає з гаражу, при слідуванні вмикає світлові та звукові сигнали.

3 пожежним №4 встановлює ТЗ на вододжерело, перемикає роботу двигуна на насос, працює на насосі, забезпечує подачу води (розчину піноутворювача) в рукавну лінію.

Додаток 1.3

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]