Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Сам роб МВ з ПАОРП хутро шкіра.doc
Скачиваний:
89
Добавлен:
04.02.2016
Размер:
6.4 Mб
Скачать

Міністерство освіти та науки україни

КИЇВСЬКИЙ НАДІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

ФАКУЛЬТЕТ РИНКОВИХ, ІНФОРМАЦІЙНИХ ТА ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ

"Проектування асортименту одягу різного призначення" на тему: «Проектування одягу зі шкіри та хутра»

для студентів денної та заочної форми навчання напряму

6.051602 “Технологія виробів легкої промисловості”

Черкаси 2010

Проектування асортименту одягу різного призначення: Методичні вказівки до самостійної роботи на тему: «Проектування одягу зі шкіри та хутра» для студентів денної та заочної форми навчання напряму 6.051602 “Технологія виробів легкої промисловості” /Упор.: Сайковська В.В. Ч.: КНУТД, 2010.- 47с.

Затверджено на засіданні кафедри соціально-гуманітарних дисциплін

Протокол № _____ від „____”____________ 2010 р.

Вивчення дисципліни "Проектування асортименту одягу різного призначення" передбачає набуття студентами знань в створенні нового зразка одягу: розробки ескізів та моделей, виконання розрахунків та побудови креслень виробів та деталей, виготовлення зразків асортименту виробів різного призначення.

Дисципліна "Проектування асортименту одягу різного призначення" забезпечує підготовку спеціаліста до проектно-конструкторської діяльності вумовах великих і малих підприємств різної форми власності на посаді інженера-конструктора. Вивчення дисципліни „Проектування асортименту одягу різного призначення” базується на загально-інженерній підготовці студента.

Дисципліна "Проектування асортименту одягу різного призначення" належить до циклу дисциплін вільного вибору студентів. Вона вивчається на 3,4 курсах студентами денної та 4 курсі заочної форми навчання спеціальності 6.091800 „Швейні вироби”. Програма з дисципліни"Проектування асортименту одягу різного призначення" розробляється на основі освітньо-професійної програми підготовки бакалавра, спеціаліста і магістра напряму 0918 „Легка промисловість” Київського національного університету технологій та дизайну.

Предмет дисципліни: вивчення сукупності інженерних завдань усіх процесів. Виходячи з цього включення питання системно-структурного аналізу процесів розробки нових моделей та підготовки виробничого розкрою, художнього моделювання і засоби їх реалізації в швейному виробництві.

Мета дисципліни: надання знань ввивченні існуючих принципів та засобів системи дизайну моделей одягу, конструювання та проектування одягупромислового виробництва.

Завдання дисципліни: формування вихідних даних до побудови креслень типовихконструкцій одягу, освоєння методів проектування деталей конструкцій різних типів плечового і поясного одягу та їх елементів, вивчення методів формоутворення та формотворних елементів одягу,освоєння прийомів перевірки якості первинних креслень деталей проектної конструкції та вимог до виготовлення макетів виробів, технологія процесу формування асортименту одягу промислового виробництва, освоєння методики оцінки та відпрацювання конструкцій одягу на технологічність.

Самостійна робота студента полягає у написанні реферату для студентів денної форми навчання з переліку поданих тем, а також виконання практичного завдання згідно параметрам, визначеними методичними рекомендаціями щодо виконання самостійної роботи і оцінюється на основі “Критеріїв оцінки знань студентів ”.

На самостійну роботу відводиться:

  • 149 годин індивідуальної роботи під керівництвом викладача для студентів денної форми навчання;

Опанування дисципліни "Проектування асортименту одягу різного призначення" завершується складанням заліку.