Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
biznes-plan_nov.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
165.89 Кб
Скачать

12

Бізнес-проект

ПП «ТИГРЕС»

2015-2018

Україна, Волинська обл., Луцький район, с. Липини, вул. Перемоги, 25

Розробники: Андрієнко О.О., Кириченко І.Ю., Присяжнюк М.І., Паскарь Н.М.

Телефон: (0332) 77-36-00

Сфера діяльності – виробництво дитячих іграшок

(проект по вдосконаленню діяльності за рахунок виробництва інноваційного товару - силіконового прорізувача для зубів з гелевим наповнювачем)

Форма власності - приватна

Вінниця

Листопад 2014

2. Резюме

Змістом даного бізнес-проекту є впровадження у виробництво інноваційного товару «КАП» - силіконового прорізувача для зубів з гелевим наповнювачем.

Сферою діяльності підприємства, таким чином, буде виробництво якісної конкурентоспроможної продукції для дітей, яка відповідає вимогам часу, стану ринку та потребам споживачів.

Форма власності даного підприємства – приватна.

Розрахунки показали, що дане підприємство є рентабельним і буде ефективно працювати в умовах нашої ринкової економіки. Через рік підприємство принесе прибуток у розмірі 469 107,34 грн.

Товар, що буде вироблятись підприємством „ТИГРЕС” – це прорізувачі з гелевим наповнювачем, які будуть реалізуватись на території України.

У перспективних та довгострокових планах — виробництво широкого асортименту прорізувачів з гелевим наповнювачем, а також посилення присутності нашого бренду на ринках України, СНД та Європи.

За рік підприємство вироблятиме 86700 шт., відповідно по 21675 шт. щокварталу.

Стабільність роботи підприємства на протязі багатьох років обумовлюється обраною сферою виробництва – дитячі товари широкого асортименту.

Підприємство має оптимальні виробничі площі. Практично всі стадії виробництва автоматизовані, використання ручної праці зведено до мінімуму, що дозволяє забезпечувати значні обсяги виробництва при залученні відносно невеликої кількості робочої сили.

Виробнича лінія складається з термоавтоматів австрійського виробника ENGEL та видувних машин.

З підприємствами країн Німеччини, Австрії, Кореї, Китаю, Білорусії буде укладено договори про поставку сировини – силікону та гелю.

Покупцем нашої продукції є батьки, в яких діти до 1-1,5 року.

Конкурентами будуть виступати підприємства по реалізації дитячих іграшок (прорізувачів) та товарів медичного призначення (гелю для знеболювання).

Ємність ринку фірми – 11 215 845 грн.

Частка ринку фірми – 2,3%.

Основними каналами збуту будуть оптові закупівельники – організації, які займаються збутом дитячих іграшок, приватні підприємці, аптеки.

Вибираємо залучені кошти для підприємства в розмірі 2 220 000 грн.

3. Характер продукції

Товар, який виготовляється підприємством є силіконові іграшки з гелевим наповнювачем «КАП». Він являється знеболювальним засобом при прорізуванні зубів у дітей.

Товар нашого підприємства відрізняється своєю якістю, яка досягається завдяки використанню сучасних технологій.

Сильними сторонами нашого товару є, по-перше, те, що він буде являтись інноваційним товаром вітчизняного виробника, для якого не має аналогів в Україні; по-друге, те, що за високу якість якою наділений товар покупець витрачає менше коштів ніж за популярно-розрекламовані засоби.

Слабкою стороною прорізувачів «КАП» є те, що вони будуть новим товаром на ринку, якому потрібно буде завоювати визнання і популярність серед інших товарів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]