Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Medicine_corrected.docx
Скачиваний:
683
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
3.49 Mб
Скачать

6. Translate into English.

Xвилюватися/турбуватися, побічні дії ліків, мати власну точку зору щодо альтернативної медицини, страждати від безсоння, почувати себе розумово та фізично виснаженим, вдаватися до самолікування, не приносити полегшення, спеціаліст з голкотерапії, вакцинація, скористатися порадою, записатися на прийом до лікаря, поставити декілька питань відносно дієти та способу життя, зробити висновок, надзвичайно вражаючий, незважаючи на хвилювання, блокування енергетичного потоку, базуватися на ідеї, стимулювати потік енергії, покращити здоров’я, значна подія, полегшити біль, клінічні тести, притуплювати/послаблювати біль, профілактична/привентивна медицина, неохоче робити щось, бути схожим на чудо, подолати стрес, астма, депресія, артрит, хвилювання, тримати себе в гарному фізичному стані.

7. Translate these sentences into English.

1. Люди почали все більше і більше перейматися побічними ефектами ліків та все частіше звертаються до нетрадиційної медицини.

2. Спроби самолікування за допомогою алкоголю не принесли полегшення мого стану, я прийшов до висновку, що я просто виснажений.

3. Маючи здоровий страх перед голками, який в мене зберігся ще з тих часів, коли ми стояли у чергах на щеплення у похмурих шкільних коридорах, я не хотів прислухатися до поради мого товариша піти до голкотерапевта.

4. Незважаючи на це, мені довелося записатися на прийом до свого терапевтa.

5. Вимірявши мій пульс, оглянувши язик та запитавши дещо про те, як я харчуюся, голкотерапевт вставив голку в мою праву ногу, і я, незважаючи на своє хвилювання, негайно заснув, що тоді мені здалося мало не дивом.

6. Гомеопатія, голковколювання та йога доповнюють або навіть іноді заміняють західну медицину, якщо людина страждає від безсоння або відчуває себе фізично та психологічно виснаженою.

7. Енергія тече по тілу людини вздовж 12 меридіанів, які ведуть до органів тіла, і будь-яка хвороба є результатом блокування притоку енергії до цих органів.

8. Коли лікар вставляє тоненькі голочки в певні точки вздовж меридіанів тіла, вони стимулюють потік енергії, що відновлює здоров’я пацієнта.

9. На Далекому Сході голковколювання використовується для лікування широкого спектра хворобливих станів, а також як профілактична медицина, тому що вважається, що вона підсилює опір організму інфекціям.

10. Відомо, що голковколювання допомагає від болю. Багато спортсменів випробували це лікування, щоб полегшити біль при травмах. Деякі футбольні клуби наймають голкотерапевтів, щоб підтримувати свої команди в гарному фізичному стані.

11. Визначна подія в історії голкотерапії трапилася у 1971 році. Kоли журналісту у відрядженні до Китаю треба було видалити апендицит, хірурги скористалися голкотерапією, щоб полегшити біль під час операції.

12. Часто лікарі достатньо скептично ставляться до медицинської цінності голкотерапії, але клінічні тести показали, що це лікування ефективне при багатьох хворобливих станах.

13. На Заході це лікування часто використовується, щоб полегшити головний, зубний біль, болі у спині та артрит, вилікувати депресію, астму, стрес, високий кров’яний тиск та тривожність.

14. Якщо ви потрапили до некваліфікованого спеціаліста з голкотерапії або до лікаря без ліцензії, ви можете постраждати від таких побічних ефектів, як алергічні реакції, поламані голки та навіть проколоті під час лікування легені, хоча це трапляється не часто.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]