Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
бізнес план(Final).docx
Скачиваний:
76
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
86.6 Кб
Скачать

25

«Рибінг»

Київська область,

Білоцерківський район,

с. Сидори, вул.Калініна, 15,

Тел. (096) 653-48-63

Суворо конфіденційно

Луцькому Максиму Георгійовичу

Бізнес-план База відпочинку «Рибінг»

Проект підготував: Котлов Іван Анатолійович

Тел. (063) 896-92-06

E-mail: vanya1919@icloud.com

Дата початку реалізації проекту: 17.12.2013

Тривалість проекту: 4 років

Період часу від дати, на яку актуальні вихідні дані від дати початку

проекту: 11 місяців

Дата складання: 30.11.2013

Зміст заява про конфеденційність бізнес плану

Цей бізнес-план представляється на розгляд на конфіденційній основі виключно для прийняття рішення щодо фінансування даного проекту. Даний бізнес-план не може бути використаний для копіювання або будь-яких інших цілей, а також передаватися третім особам. Приймаючи на розгляд цей бізнес-план, одержувач бере на себе відповідальність за збереження інформації та гарантує повернення даної копії автору, якщо він не має наміру інвестуватикапітал в початок проекту.  Всі дані, оцінки, плани, пропозиції та висновки, наведені за даним проектом, що стосуються його потенційної прибутковості, обсягів реалізації, витрат, норми прибутку та майбутнього її рівня, грунтується найкращим чином узгоджених думках всього колективу учасників розробки проекту.  Інформація, що міститься в даному бізнес-плані, отримана з джерел, що заслуговують довіри. 

ВСТУП

Мета розроблення бізнес-плану – планування господарської діяльності підприємства на найближчий і віддалений періоди відповідно до потреб ринку і можливостей отримання необхідних ресурсів.

Складанню бізнес-плану передує визначення цілей власного бізнесу загалом і бізнес-плану зокрема. При цьому визначаються ділові загальні й особисті цілі, що є основою оцінки успішного бізнесу як особистого успіху підприємця.

Цілі можна розглядати як бажаний стан справ. Як правило, спочатку визначаються загальні цілі, потім виділяються специфічні конкретні, що визначають проміжні етапи в досягненні загальної мети. Останнє допомагає визначити пріоритетність напрямків, їх розподіл за часом. Цілі суб'єктивні й у цьому розумінні вони не можуть бути правильними чи неправильними. Процедура вирішення цього питання відрізнятиметься при плануванні нового і реконструкції діючого підприємства як за складом, так і за змістом використання необхідної інформації.

Для входження в ринок нового підприємства йому потрібні дослідження стану самого ринку і конкретної ринкової ситуації, а для того, щоб обґрунтувати необхідність реконструкції діючого підприємства останньому, крім того, слід використати об'єктивні оцінки досягнутих результатів діяльності підприємства.

Бізнес-план охоплює як зовнішні, так і внутрішні цілі. Основна зовнішня ціль полягає в тому, щоб запевнити майбутніх партнерів і кредиторів в успіху справи. Головна внутрішня ціль бізнес-плану — бути основою управління підприємницькою діяльністю. Конкретні цілі розкривають зміст і особливості планових заходів, особливості самого підприємства, специфіку його діяльності.

1 Резюме

Даний бізнес-план являє собою проект бази відпочинку «Рибінг», яка знаходиться за адресою : Київська область, Білоцерківський район, с. Сидори, вул.Калініна, 12.

Першочерговим основним напрямком діяльності бази відпочинку «Рибінг» є надання послуг у сфері дозвілля туристам, рибалкам і просто людям, які захоплюються активним способом життя за відносно низьких цін і високої якості, порівняно з головними конкурентами.

Цілями даного інвестиційного проекту є: розробка і описання шляхів створення бази відпочинку, яка надає спортивно-розважальні послуги; створення нової ніші у вже існуючому сегменті ринку спортивно-розважальних послуг; опис послуг, які організація буде надавати споживачам; аналіз доцільності створення подібного роду організації з точки зору рентабельності і прибутковості; вибір оптимальних шляхів вирішення поставлених у бізнес плані задач; розробка конкретних дій пов’язаних з реалізацією бізнес плану..

Підприємство буде розміщуватися в мальовничому куточку Київської області, що дозволить Вам якісно і швидко дістатися до туристичної бази відпочинку «Рибінг».

Показники розвитку галузі послуг свідчать про те, що за останні роки визначилась тенденція до збільшення попиту на цей вид спортивно-розважального дозвілля. Можемо з впевненістю сказати, що доки існують чоловіки і риба – рибалка завжди буде актуальною!

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]