Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Individualna_robota_menedzhment.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
200.19 Кб
Скачать

Назва туристського підприємства, місце розташування, його реквізити. Рік утворення, організатори. Форма власності.

Туристична фірма «Стопхай Тур» була створена 17.08.2005р. , засновник – Стопхай І.В Туристична фірма «Стопхай Тур» надає повний спектр туристських послуг таких як: екскурсійна діяльність, відпочинок на Україні та за її кордоном; та відкриває широкі можливості відпочинку для молоді.

Товариство є фізичною особою, має самостійний баланс, печатки, штампи, де зазначається повна назва товариства, бланки з фірмовою назвою, товарний знак, інші реквізити, поточні, валютні та інші рахунки в бланках та інших кредитно-фінансових установах, здійснює господарську діяльність від свого імені, за інтересами учасників, на підставі повного господарського розрахунку та самофінансування. Товариство набуває статус фізичної особи-підприємця з моменту його державної реєстрації і має право здійснювати будь-які дії і займатися будь-якою діяльністю.

«Стопхай Тур» було зареєстроване у м. Києві Дніпровською районною державною адміністрацією, номер запису про включення відомостей про ФОП до ЄДР 2 067 000 0000 005333, де було видано ідентифікаційний код фізичної особи-підприємця.

Фірма має свою адресу:

Київ

01011, Ул.Лескова 6, оф 16(м.Печерська)

тел. (044) 285 33 13

(044) 285 87 83

Графік роботи: ПН-ПТ : 10:00-19:00

Місія і мета підприємства

Місія:

Місія «Стопхай Тур» - допомогти людям подивитися світ, обов'язково підібрати прийнятний варіант для будь-якого туриста, змінити думку середнього класу, про те, що закордон не доступна за ціною, шляхом професійних консультацій та приємних знижок. Залучити клієнтів за допомогою індивідуального підходу, професіоналізму і захоплюючою атмосфери.

Турфірма, яка ігнорує інтереси своїх клієнтів і не має стратегії на майбутнє ризикує втратити своє місце на туристичному ринку. Щоб створити конкурентоспроможне підприємство, треба не просто модернізувати виробництво і управління, а й чітко знати, для чого це робиться, яка мета повинна бути досягнута. Причому головним має бути вміння визначити, а потім швидко і ефективно використовувати в конкурентній боротьбі свої переваги. Всі зусилля підприємства повинні бути спрямовані на розвиток тих якостей, які вигідно відрізняють його від потенційних або реальних конкурентів.

Мета:

Фірма передбачає займатися організацією подорожей для іноземних громадян.

До стратегічно важливим рішенням для туристичної фірми «Стопхай Тур» відносяться наступні види рішень:

· Рішення про вихід на нові сегменти ринку.

· Стабільне зростання компанії.

· Рішення про відкриття декількох офісів.

Рішення про використовувані каналах залучення клієнтів, методи просування, ціновій політиці та інші питання, що знаходять відображення в плані маркетингу. В даний час всі ці рішення приймаються власником (генеральним директором) компанії.

· Надання якісних послуг.

· Передбачається також використовувати допоміжних робітників поза штатом, а саме: для поширення рекламних буклетів і брошур.

· Фірма повинна прагнути до стабільного становища на ринку за рахунок виявлення та просування конкурентних переваг

Для успішного досягнення стратегічних цілей фірма повинна орієнтуватися на:

· Володіння висококваліфікованими, мотивованими і лояльними керівниками і персоналом (на кращих професіоналів у своїй галузі);

· Повноцінне інформаційне забезпечення діяльності;

· Завоювання доброї репутації та іміджу у споживачів;

· Домогтися ексклюзивного комісійної винагороди від операторів;

· Стати агентством з найбільшим обсягом продажів серед агентств Києва.

Можливі інші цілі:

1. Збільшення росту чистого доходу.

2. Підвищення якості продукції, що випускається.

3. Збільшення частки супутніх послуг.

4. Аналіз стимулювання збуту;

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]