Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
9
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
39.94 Кб
Скачать

2

НАКАЗ

____ __________ 2012 м. Київ № ______

Про затвердження Порядку організації виробничої діяльності та залучення засуджених до суспільно корисної праці на підприємствах виправних центрів, виправних та виховних колоній Державної кримінально-виконавчої служби України

Відповідно до статей 60, 118-121 Кримінально-виконавчого кодексу України та з метою упорядкування організації залучення засуджених до праці

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Порядок організації виробничої діяльності та залучення засуджених до суспільно корисної праці на підприємствах виправних центрів, виправних та виховних колоній Державної кримінально-виконавчої служби України, що додається.

2. Департаменту взаємодії з органами влади Міністерства юстиції України (Зеркаль О.В.) подати цей наказ на державну реєстрацію в установленому законодавством порядку.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної пенітенціарної служби генерал-лейтенанта внутрішньої служби Дуку О.О. і департамент виробничої діяльності та ресурсного забезпечення Державної пенітенціарної служби (Пудак В.А.).

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр Олександр Лавринович

ПОГОДЖЕНО: 

Перший заступник Міністра

соціальної політики України В.І. Надрага

Соседние файлы в папке Остання версія - Порядку