Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

диплома / lucki-tz

.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
36.86 Кб
Скачать

Технічне завдання

на дипломний проект

Вимірювальний канал ультрафіолетових фотодіодів на базі мікроконвертора”

1. НАЙМЕНУВАННЯ ТА ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ

Вимірювальний канал ультрафіолетових фотодіодів на базі мікроконвертора. Область застосування – обчислювальна техніка, інформаційно-вимірювальні системи.

2. ОСНОВА ДЛЯ РОЗРОБКИ

Основою для розробки є індивідуальне завдання на дипломний проект, затверджене кафедрою комп’ютерної інженерії факультету комп’ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету.

3. ПРИЗНАЧЕННЯ РОЗРОБКИ

Метою даної розробки є розробка вимірювального каналу пристрою, призначеного для прецизійного вимірювання інтенсивності ультрафіолетового випромінювання за допомогою фотодіодних сенсорів.

4. ДЖЕРЕЛА РОЗРОБКИ

Джерелами даної розробки є матеріали навчальної і реферативної літератури, технічна документація, науково-дослідні роботи, журнали.

5. ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

5.1. Вимоги до структури і функцій

Вимірювальний канал ультрафіолетових фотодіодів на базі мікроконвертора повинен забезпечувати високу точність вимірювання струму короткого замикання фотодіода в режимі короткого замикання, спаду напруги на фотодіоді в режимі неробочого ходу та струму через фотодіод при його роботі в режимі неробочого ходу.

Структурно вимірювальний канал розміщений у корпусі інформаційно-вимірювальної системи ультрафіолетового випромінювання.

5.2. Вимоги до апаратної сумісності

Розроблюваний вимірювальний канал ультрафіолетових фотодіодів на базі мікроконвертора повинен бути електромагнітно сумісним з персональним комп’ютером типу ІВМ РС, та його стандартними периферійними пристроями.

5.3. Вимоги до точності

      1. Межа допустимої похибки вимірювання струму короткого замикання фотодіода не повинна перевищувати 0,2%.

      2. Вимірювальний канал ультрафіолетових фотодіодів на базі мікроконвертора повинен передбачати можливість корекції складових похибки компонентів, що входять в нього.

5.4. Вимоги безпеки

Будова вимірювального каналу ультрафіолетових фотодіодів на базі мікроконвертора повинна відповідати вимогам електробезпеки ГОСТ 25.861-85.

5.5. Умови експлуатації

Мікроклімат в приміщеннях, де встановлено аналого-цифровий перетворювач, повинен відповідати нормам виробничого мікроклімату для обчислювальних центрів (ГОСТ 12.1.005-88).

Для нормальної роботи універсального пристрою збору даних на базі мікроконтролера необхідно підтримувати (по ГОСТ 23.865-85):

температуру повітря в межах від 0С до +40С;

відносну вологість повітря при 25С в межах від 30% до 80%;

атмосферний тиск 76045 мм рт. ст.

6. ВИМОГИ ОХОРОНИ ПРАЦІ

В розділі “Охорона праці ” дипломного проекту повинен бути даний аналіз умов праці в приміщенні де працює розробник програмного засобу.

7. ПОРЯДОК КОНТРОЛЮ І ПРИЙОМКИ

7.1 Представлення дипломного проекту на попередній захист.

7.2 Представлення дипломного проекту на захист.

Завдання прийнялв до виконання _____________ ________________

( підпис ) (прізвище та ініціали)

Керівник дипломного проекту__________ Кочан В.В.

( підпис ) (прізвище та ініціали)

Соседние файлы в папке диплома