Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

КПІЗ_МАРКЕТИНГ / вступ_кпіз_маркетинг

.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
24.58 Кб
Скачать

Методичні вказівки до виконання КПІЗ

з дисципліни «Маркетинг»

Основне завдання, що вирішується в рамках КПІЗ – навчити студентів використовувати теоретичні знання, що отримані під час проведення лекцій та семінарських занять в практичній діяльності. Робота над кейсами (діловими ситуаціями), розв’язання практичних задач, самостійне здійснення окремих маркетингових функцій сприятиме поглибленню теоретичних знань студентів та набуття ними практичних навичок в маркетинговій діяльності.

КПІЗ в структурному відношенні складається з двох частин, кожна з яких відповідає змістовному модулю дисципліни.

Перша частина включає в себе розгляд ділової ситуації, побудованої на основі реальних умов діяльності підприємств в Україні, або ж виконання функції з маркетингових досліджень для підприємства з м. Тернополя. Вказана частина КПІЗ охоплює теми змістовного модуля 1 «Парадигма маркетингу та маркетингові дослідження».

Друга частина націлена на краще оволодіння студентами інструментарієм комплексу маркетингу та охоплює тематику змістовного модуля 2 «Комплекс маркетингу».

Виконуватися КПІЗ повинно в письмовій формі, згідно графіку, затвердженого викладачем.

І частина повинна бути виконана та здана викладачу до виконання першого письмового модулю, відповідно ІІ-а – до початку другого. Успішна здача КПІЗ є допуском до письмової модульної роботи.

Вибір варіанту КПІЗ здійснюється за останньою цифрою залікової книжки.

Захист КПІЗ здійснюється студентом на останньому тижні семестру та складає 20% від загальної оцінки з дисципліни.

Соседние файлы в папке КПІЗ_МАРКЕТИНГ