Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Рецензія на виховний захід на тему здоровя

.doc
Скачиваний:
103
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
30.72 Кб
Скачать

РЕЦЕНЗІЯ

на виховну годину «ЗДОРОВ'Я – головний життєвий скарб»

для 7-Б класу Переяслав-Хмельницькій ЗОШ І-ІІІ ст. №7 школі

(автор Войтюль В. В. , обсяг – 5 авт.арк1.);

Рецензована виховна година повністю відповідає навчально-виховному процесу в школі. Її створення зумовлене необхідністю донести до учнів про важливість здоров’я , та пробудити в дітей захоплення до заняття спортом . Пропонована студентом методика виховної години базується на новітніх здобутках пошуку інформації , та дуже яскравих прикладах враховує принципи особистісно зорієнтованого навчання, комунікативно-діяльнісного підходу, а також наступності й перспективності з урахуванням вікових та індивідуальних особливостей семикласників .

Структура виховної години чітка: визначено зміст і обсяг обов’язкових для засвоєння теоретичних відомостей, окреслено логіку й послідовність їх засвоєння учнями відповідно до вимог навчального процесу . Належний науковий рівень викладу теоретичного матеріалу вдало поєднується з його доступністю.

На виховній годині застосовано функціональний підхід до вивчення здоров’я .

Дбаючи про належний розвиток здоров’я семикласників студент прагне виховати в них любов до життя , спорту , та пропагандує здоровий спосіб життя . На особливе схвалення заслуговує те, що студент залучив до бесіди учнів , які проголошували свої ідеї що до зміцнення здоров’я , а також учні демонстрували свої відео «мотивації на спорт» та коротко розповідали про ідею яка закладена в ньому .

Особливий інтерес становить подані на виховній годині вправи які варто виконувати з ранку , щоб мати добре самопочуття .

Отже, завдання виховної роботи , були сформульовані так, що повною мірою дають змогу донести та змотивувати учнів до здорового способу життя , та зміцнення здоров’я , перевірити, як учні оволоділи знаннями про власне здоровя , та як вони розуміють вислів : «ЗДОРОВ'Я – головний життєвий скарб».

Класний керівник 7-Б класу : Відасова Л.П.

Керівник базової установи : Кітаєва Г.В.

1