Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Mister_shkoli_VSE_33.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
13.02.2016
Размер:
41.57 Кб
Скачать

Сценарій

театралізованої фольклорної шоу програми

« Пан школи»

Дата проведення: 14 січня Місце проведення: ЗОШ № 24

Час проведення: поч о 15.00год м. Хмельницький

Сценографія

Сцена прибрана у вигляді старовинної української хати. Зліва ( по заднику) українська піч…. По центру – вікно. З правої сторони в укр.рушниках - образ, на покутті – дідух. На авансцені – тини в снігу.

До початку свята у запису звучать укр.пісні.

Звучать позивні.

1 Епізод

На сцені з’являються три дівчини в сучасному одязі.

Грає клубна музика.

Софія:Оце сьогодні в нас вечірка. Слухай, класно як. Музика нова, обожнюю «Потапа і Настю». А прожектори. От кожного дня б так зависала. Белла:Та ніби нічого, та якось…Нуднувато … Софія:Нуднувато? Подивись скільки людей навколо. Тут ж справжнісінький рай для танців та співів. Привіт. Вау. А вай-фай взагалі всюди. До речі, давай зробимо селфі. Я в Інстаграм закину. Белла: Та я не хочу ніякого селфі. Мені не подобаються такі «веселощі». Я не люблю гучну музику. Софія:Ну, Ізабелла, ну не сумуй. Що тобі не так? Можливо покликати когось з хлопців, нехай запросять тебе на танець. Белла: Ти розумієш, що говориш? Я ж сказала, мені тут не комфортно. Так, все. Я їду додому. Софія: Ну і зануда! Белла: Як хочеш. Софія: Постривай. На кого ти мене тут залишиш? Що я робитиму. Белла: Тобі ж класнооооо! Юхууууууууу…Гарно провести час. Софія: Ну, Белла, ну не ображайся на мене. Я ж справді хочу, аби тобі було затишно та зручно. Не переймайся нічим. Реально. Просто насолоджуйся моментом. Белла: Яким моментом? Стояти і дивитись на людей, які відпочивають? Софія: Ну чому лише дивитись? Відпочинь і сама. Белла: Угу. Софія: Добре. Ну от скажи, якби ми звідси поїхали, то куди б ти хотіла потрапити? Белла: Цікаве запитання. Варто замислитись. А й справді, куди б я хотіла зараз потрапити?

Віка:Привіт. Ви тут давно?

Белла:Привіт подруго, як справи?

Віка:Та ніби нічого, та якось ……трохи нуднувато,прийшла на вечірку розвіятися та не моє це …..

Белла: Та не кажи….

Софія:Ну, а куди би ви хотіли потрапити?

Звучить лірична укр..музика( сучасна)

Віка: Куди б я зараз хотіла…Мабуть. подалі від цієї безглуздої метушні. Кудись туди, де панує тепло, затишок, щастя, взаєморозуміння. Туди, де існує справжня фантасмагорія і магія. Ізабелла: Знаєш, я часто над таким думаю. І одного разу я зрозуміла, що , мабуть, саме те, що ти описала, ідеально підходить до буття нашого народу у давні часи. Ти просто проаналізуй, скільки там було різних веселощів, справжніх, а не усього цього маскараду і кривляння. А наскільки люди любили один одного, любили свято, віддавали йому частинку своєї душі, своєї долі. А як ретельно готувались, збирались, запрошували гостей… Софія: Дійсно! Ти геній. Уяви, як би було класно потрапити на якесь свято туди, в давні часи. Адже там була невимовна атмосфера такого щирого, світлого і ніжного свята. А якби ми могли з вами пересуватися в часі, в наше сьогодення новітніх технологій,де все навколо комп*ютеризоване і не можна, просто, хоч одним оком поглянути,як то воно раніше було…..

Белла: До чого тут техніка? Мрії мають властивість збуватися, тільки обов’язково потрібно мислити позитивно і мати велике бажання на їх виповнення.

Віка:Так, але ж потрібно вибрати якусь чарівну мить, для того щоб загадувати бажання????

Белла:Ось я знаю, що загадують бажання під бій новорічного годинника, ще коли стають на порозі домівки під різдвяним віночком…

Софія:Так, то правда, а ще кажуть,що мрії загадують під кружляння снігової

Хуртовини.( звук хуртовини). Саме час, ну що спробуємо?

Звук Новорічних дзвіночків,віхоли….ЗАПАЛЮЮТЬСЯ НОВОРІЧНІ ЛІХТАРИКИ- миготять.

Беруться за руки і дивляться у небо - загадуючи бажання, кружляють за сцену.

Виконується вокально - хореографічна композиція « Новорічний сніг». (Виконує - Д.Ізабелла, хореог.оформленнямол.склад Арт-студії)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]