Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Zvit

.docx
Скачиваний:
9
Добавлен:
13.02.2016
Размер:
14.77 Кб
Скачать

Я, Карпенко Сергій Ігорович проходив педагогічну практику з 23.09 по 25.11.2015 року. Ознайомився з організацією навчально-виховного процесу в загальноосвітніх закладах, школах, дитячих садках міста Глухів, а також з основною документацією. Першого дня практики ми зустрілися з директором загальноосвітньої школи №3— Маринченком Едуардом Олексійовичем. Він нам розповів про навчально-виховний процес школи. Потім відбулась зустріч з заступником начальника освіти міста Глухів—Сокіл Валентиною Федорівною. Вона ознайомила нас з усіма навчальними закладами, які знаходяться на території міста Глухів та їх структурою. Потім ми зустрілися із вчителем-предметником школи №3—Давиденком Олегом Олексійовичем. Він нам розповів про свою діяльність, який матеріал вивчається на даний час по класам та основні форми позашкільної роботи з предмету. Далі ми зустрілися з класним керівником, де вона нас повідомила про права, функції, та основні види діяльності класного керівника.

Проходячи практику ми всією групою відвідали бібліотеку. Ознайомилися з виданнями для молоді, методичною фаховою літературою. Також зустрілися із завучем навчально-виховного комплексу №4— міста Глухів Рекун Людмилою Миколаївною. Вона розповіла нам про структуру навчально-виховного процесу та основні функції завуча.

На мою думку я виконав індивідуальний план практики і хочу сказати, що вона мені дуже сподобалась. Я розумію що робота вчителя, зокрема класного керівника. Дуже відповідальна і серйозна.

Практика була корисною, бо дала зрозуміти, що навчально-виховний процес складний і потребує серйозного ставлення, зусиль, витримки та любові до професії педагога.