Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodichka_KURS_12g.doc
Скачиваний:
47
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
505.34 Кб
Скачать

32

міністерство освіти і науки , молоді та спорту України

Державний вищий навчальний заклад

"придніпровська державна академія

будівництва та архітектури"

Кафедра економічної теорії та права

Методичні вказівки

до самостійної роботи

з курсу "МІКРОЕКОНОМІКА"

для студентів економічного факультету,

галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво"

всіх спеціальностей

Частина 2. Завдання до курсових робіт Видання 2. Перероблене та виправлене Дніпропетровськ – 2012

Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу „Мікроекономіка” для студентів економічного факультету, галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" всіх спеціальностей. Ч. 2. Завдання до курсових робіт. Вид. 2 / Укладач: Уфімцева О.Ю. – Дніпропетровськ: ДВНЗ ПДАБА, 2012. – 31с.

Методичні вказівки розроблені з метою контролю знань студентів при вивченні дисципліни "Мікроекономіка" та підвищення ефективності їх самостійної роботи. Методичні вказівки містять у собі завдання для курсових робіт, а також екзаменаційні питання з курсу та список рекомендованої літератури.

Укладач: Уфімцева О.Ю., к.т. н. , доцент кафедри економічної теорії та права ПДАБА.

Відповідальний за випуск: Кобзар Н.І., к.е.н, доцент, зав. кафедри економічної теорії та права ПДАБА.

Рецензент: Кірієнко О.М., к.е.н., доцент кафедри економічної теорії та основ підприємництва ДВНЗ "Національний гірничий університет".

Затверджено на засіданні

кафедри економічної теорії та права

прот. №5 від 4.01.2012 р.

Зав. кафедри Кобзар Н.І.

Затверджено на засіданні

методичної ради ДВНЗ ПДАБА.

Протокол № 4 (78) від5.01.2012 р.

Зміст

Передмова 3

Вимоги до написання курсової роботи 4

Критерії оцінки виконання курсових робіт 5

Тематика курсових робіт з дисципліни "Мікроекономіка" 6

Варіанти курсових робіт 7

Екзаменаційні питання курсу "Мікроекономіка" 29

Список рекомендованої літератури 30

Передмова

Самостійна робота студентів має важливе значення для підготовки фахівців в умовах кредитно-модульної системи та є обов'язковою формою роботи студента при вивченні дисципліни, з метою підвищення ефективності опанування курсу.

Самостійна робота включає в себе підготовку до аудиторних занять, підготовку до виконання поточного модульного контролю, виконання курсових робіт, опрацювання розділів програми, яки не читаються на лекціях.

Основні положення з вивчення дисципліни "Мікроекономіка" викладені в частині 1 методичних вказівок до самостійної роботи студентів: характеристика дисципліни, мета, значення та завдання дисципліни; структура та зміст дисципліни, основні формули та графіки для вирішення задач, перелік термінів та понять за темами курсу, питання для самоперевірки, розділи програми, які не викладаються на лекціях.

Курсова робота входить до складу самостійної роботи студентів. У даній частині методичних вказівок наведено основні вимоги до написання курсових робіт, тематика та варіанти курсових робіт, критерії їх оцінки, екзаменаційні питання з курсу "Мікроекономіка" та список рекомендованої літератури.

В результаті підготовки курсової роботи студент повинен навчитися: послідовно та обґрунтовано викладати опрацьований матеріал; самостійно досліджувати і давати оцінку діяльності економічних суб'єктів; самостійно вирішувати економічні задачі; грамотно презентувати результати своєї самостійної підготовки.