Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПФ контрольна для Заочн 2013.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
65.89 Кб
Скачать

ЗМІСТ

стор.

1. МЕТА І ЗАДАЧІ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ……………………………..

4

2. ПОРЯДОК ПІДГОТОВКИ, ЗМІСТ І ОБСЯГ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

4

3. ОФОРМЛЕННЯ КОНТРОЛЬНОЇРОБОТИ………………………………

5

4. КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ………………………….

11

5. СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ………………………….

13

ДОДАТКИ…………………………………………………………………..

14

1. Мета і задачі контрольної роботи

Навчальна нормативна дисципліна «Проектне фінансування» має на меті вивчення концепції, методології, підходів і критеріїв визначення, порівняння, обґрунтування альтернативних рішень та проектів за умов обмеженості ресурсів, формування системи організації процесу фінансування інвестиційних проектів у взаємодії суб’єктів господарювання України і банків інституційних інвесторів, підприємств, індивідуальних підприємств тощо.

Контрольна робота передбачає виконання завдань, що дозволяють досягти зазначену вищу мету.

Мета виконання контрольної роботи – поглиблення та закріплення теоретичних знань, придбання практичних навичок і їх застосування для вирішення виробничих задач.

Виконання контрольної роботи вимагає самостійне вивчення студентом навчального матеріалу згідно з переліком рекомендованої та іншої літератури.

2. Порядок підготовки, зміст і обсяг контрольної роботи

Навчальним планом для студентів заочної форми навчання передбачене виконання контрольної роботи, яка повинна не тільки забезпечити контроль самостійної роботи студента, але і допомогти йому ознайомитися з методикою ряду економічних розрахунків.

Контрольна робота складається з двох частин: текстової та розрахункової.

У текстовій (теоретичній) частині студент повинен показати знання теоретичних основ тем, що викладаються, освітлюючи теорію питання на основі вивчення та узагальнення економічної і спеціальної літератури, рішень законодавчих і виконавчих органів.

Найбільш переконливо та наочно виглядає робота, яка ілюструється таблицями, схемами, діаграмами з конкретними даними.

У розрахунковій (практичній) частині потрібно представити рішення задач. При цьому необхідно привести формулу для розрахунку з розшифровкою буквених позначень і вказівкою одиниць вимірювання. Після цього, підставивши числові значення, провести розрахунки. Зробити висновки.

Робота повинна бути оформлена на листах формату А4 (210х297) та мати титульний лист (додаток В), розбірливо та акуратно. При виконанні роботи потрібно виділяти заголовки питань, що висвітлюються та залишити поля для запису зауважень викладачем. Сторінки пронумерувати.

Графічний і табличний матеріал повинен бути оформлений відповідно до методичних вказівок по оформленню текстових документів.

Список використаної літератури приводиться в кінці роботи в алфавітному порядку. При цьому вказується прізвище і ініціали автора, назва роботи, видавництво, місце і рік видання. При посиланні на джерела інформації вказується порядковий номер в переліку використаної літератури, номер сторінки.

Кожний студент виконує контрольну роботу по варіанту, який повинен відповідати номеру в списку студентів групи (див. додаток А).

Завершена контрольна робота подається на відповідну кафедру. Термін здачі контрольних робіт визначається календарним планом навчального процесу.

Контрольна робота перевіряється на профілюючій кафедрі в тижневий термін. Науковий керівник перевіряє виконану контрольну роботу у відповідності до визначених критеріїв за шкалою ECTS - 100-бальною системою. Робота, яка заслуговує попередньої позитивної оцінки, допускається до захисту. Після перевірки контрольна робота повертається студенту як мінімум за 3 дні до її захисту. Це робиться для того, щоб надати відповідний час для підготовки до захисту. Якщо робота не зарахована, викладач залишає за собою право видати інше завдання і встановити новий строк для його виконання.

У ході короткої доповіді (5-10 хвилин) треба обґрунтувати тему дослідження, його цілі і практичне значення, розкрити зміст теми з викладенням своєї особистої точки зору до розглянутих питань. Захист контрольної роботи передбачає і відповіді на питання, поставлені викладачем.

В окремих випадках, якщо має місце наявність кількох контрольних робіт близьких за тематикою, практикується проведення колективного обговорення - захисту робіт. При цьому важливо надати всім студентам, які беруть участь в обговоренні, можливість заздалегідь ознайомитися з роботами своїх товаришів.

Результати захисту суттєво впливають на остаточну оцінку контрольної роботи. Якщо студент належним чином не підготувався до захисту, не в змозі дати вичерпні відповіді на запитання, остаточна оцінка контрольної роботи може бути переглянута у порівнянні з попередньою.