Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
проект.doc
Скачиваний:
29
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
34.39 Mб
Скачать

Вишнівецька районна комунальна

міжшкільна навчально-виробнича майстерня

код 22607062

с.м.т. Вишівець, 23

Збаразький район

Тема проекту:

«Моя жилетка»

Автор: Філіц Лілія Олегівна

11 клас

Керівник: Рамська В.Б.

2012 Зміст

1. Вступ (презентація).

2. Історичні відомості.

3. Вироби-аналоги та їх аналіз.

4. Обґрунтування вибору об’єкта виготовлення.

5. Економічне та екологічне обґрунтування (розрахунок собівартості, маркетинг).

6. Проектно-технологічна документація (клаузура, ескіз, креслення, технічний рисунок, технологічна карта).

7. Добір матеріалів, інструментів та устаткування.

8. Загальний висновок

Вступ (презентація)

Основним завданням проекту «Моя жилетка» є створення ідеального виробу, який повністю задовольняє своє призначення. Тому я опрацювала багато літератури, переглянула журнали мод, медіа-програми, Інтернет мережу. Це допомогло мені зробити свій вибір.

Важко уявити собі гардероб стильної сучасної жінки без такої її частини, як жилетка. Різноманітність матеріалів, крою та неординарних дизайнерських рішень зробили цю частину одягу популярною серед нинішніх модниць. На сьогоднішній день модна індустрія користується величезною популярністю в Інтернеті, де представлені жилети всіх розмірів, фасонів, крою, оздоблення.

Жіночі жилети – це універсальний одяг. Він однаково чудово виглядає і з повсякденним образом, і з вечірнім вбранням, і з діловим костюмом. Такі жилети представлені дуже різноманітними моделями: спортивні, теплі жилети підходять для прогулянок, а легкі, виконані з повітряних тканини, можна носити літом. Це воістину особливий вид одягу для жінок, який неодмінно стане яскравим і неповторним акцентом в будь-якому вбранні, надавши йому сміливості і зухвалості.

Жилет здатний творити по-справжньому грандіозні перевтілення. Його можна носити дівчатам і жінкам з будь-яким типом фігури: від струнких худорлявок до леді з пишними формами. І тоді правильно підібраний жилет обов’язково підкреслить талію і видовжить силует, а також надасть образу запалу і демократичності.

Окрема розмова – це модні жіночі жилети , які можуть легко стати родзинкою вбрання, зробивши його екстравагантним чи неординарним. Все залежить від тканини, крою і додаткових аксесуарів. Тому саме таку конструкцію даного жилета я обрала. Мені сподобались оригінальність та універсальність крою, яка здатна підкреслити вашу індивідуальність.

Жилет, з підкресленою шнурком талією підійде жінкам з будь-якою фігурою і будь якого віку. Завдяки своєму вільному крою і довжині, жилет такого типу лише підкреслить фігуру і приховає всі дрібні недоліки. Під цей двосторонній жилет легко підібрати ансамбль одягу в білих та чорних тонах. Тут стануть у пригоді спідниці і штани, блузи та гольфи. Жилетка є неповторною у варіаціях різних фактур тканин, в різному підборі кольорової гамми та орнаменту. Таку жилетку можна виготовити як зимовий виріб, використовуючи різноманітні хутра, шкіру та овчину. З іншого боку, ідею можна спростувати. Потрібно лише підібрати відповідну тканину і жилет може бути одинарним. Якщо використати легку яскраву тканину – маємо готовий літній варіант незвичайного виробу.

Сьогодні вже нікого не здивуєш асортиментом одягу. Тому у мене на першому плані – ідея. І не важливо, з якої тканини пошитий виріб. Виготовити його не складно і дуже швидко. З цим завданням впорається навіть початківець. Найголовніше, що в такій моделі ви завжди будете виглядати модно, стильно, вишукано та неповторно. А це додає впевненості в собі. Отож дивуйте всіх і нехай вам щастить!