Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
M_Kursova_robota.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
15.02.2016
Размер:
216.58 Кб
Скачать

26

Міністерство аграрної політики україни

Львівська національна академія ветеринарної медицини

ім. С.З.Ґжицького

Кафедра мікробіології та вірусології

В.І. Семанюк, ТуркоІ.Б., Семанюк Н.В., Пеленьо Р.А.

Методичні вказівки з підготовка курсової роботи

з дисципліни

САНІТАРНО-МІКРОБІОЛОГІчний контроль кормів, рослинних продуктів і продуктів тваринного ПОХОДЖЕННЯ

для студентів ОКР „Магістр”

Спеціальність 8.110101 - «Ветеринарна медицина»

Львів – 2014

Семанюк В.І., ТуркоІ.Б., Семанюк Н.В., Пеленьо Р.А. Підготовка курсової роботи з санітарної мікробіології /Методичні рекомендації для студентів спеціальності 7.130501 "Ветеринарна медицина". -Львів, 2004.- 35 с.

Методичні рекомендації підготовлені у відповідності до "Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах", затвердженого наказом Міністерства освіти України №161 від 2 червня 1993 року.

У посібнику розглядаються організаційні питання підготовки курсової роботи, рекомендується структура оформлення роботи, подається технологія захисту курсової роботи. Посібник буде корисним керівникам курсових робіт, а також слухачам інституту післядипломної освіти при написанні ними випускної роботи.

Друкується без оголошення, як навчально-методичне видання.

© В.І.Семанюк, І.Б. Турко, Н.В. Семанюк, Р.А. Пеленьо

ВСТУП

Курсова робота з санітарної мікробіології - самостійна навчально-наукова праця студента, яка завершує час його навчання на кафедрі мікробіології та вірусології. У процесі виконання, оформлення та захисту курсової роботи студент поглиблює свої знання з теми виконуваної роботи, набуває навичок роботи з науковою літературою, узагальнює зв’язок з іншими фундаментальними (ветеринарно-санітарна експертиза, клінічна діагностика, фармакологія, токсикологія, гігієна тварин, нормальна і паталогічна фізіологія, мікробіологія і вірусологія, анатомія, біологічна хімія, годівля сільськогосподарських тварин) дисциплінами, одержує досвід науково-дослідницької роботи, навчається інтерпретувати одержані результати, що є необхідним при написанні майбутнім магістром ветеринарної медицини дипломної роботи на випускному курсі.

Студент, який одержав завдання для написання курсової роботи самостійно складає схему досліджень, планує експериментальні дослідження, аналізує і узагальнює отримані результати, набуває навичок самостійного ведення наукового пошуку. Все це розвиває у майбутнього магістра ветеринарної медицини творчий науковий підхід до роботи.

За основу, при написанні методичних вказівок для виконання курсової роботи з курсу ,,Cанітарно-мікробіологічний контроль кормів, рослинних продуктів і продуктів тваринного походження”, взято методичні рекомендації з підготовки дипломної роботи для студентів спеціальності 7.130501 (Кравців Р.Й., Гунчак В.М., Козак М.В. та ін., 2001).

Методичні рекомендації складено для студентів напряму підготовки 8.110101 «Ветеринарна медицина» факультету ветеринарної медицини та керівників курсових робіт з метою уніфікації виконання та оформлення курсових робіт, а також їх захисту.

Рекомендації будуть корисними для слухачів факультету післядипломного навчання при написанні ними випускної роботи.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]