Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПОЛОЖЕННЯ про студентський гуртожиток.docx
Скачиваний:
30
Добавлен:
15.02.2016
Размер:
363.76 Кб
Скачать

Міністерство охорони здоров’я україни

ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ імені ДАНИЛА ГАЛИЦЬКОГО

ПОЛОЖЕННЯ

про студентський гуртожиток,

правила про внутрішній розпорядок

та положення про студентське самоврядування

у гуртожитках

Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького

Львів – 2008

«Положення про студентський гуртожиток Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького» та «Правила внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького» опрацьовані та складені на основі Закону України «Про вищу освіту» та наказу Міністерства освіти і науки України від 13.11.2007 № 1004 про затвердження «Примірного положення про студентський гуртожиток вищого навчального закладу» з метою впорядкування надання студентам житлової площі на період навчання у вищому навчальному закладі, у пункті 2, якого зазначено «Ректорам (директорам) вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності і підпорядкування при затвердженні власних положень про студентські гуртожитки керуватись цим Примірним положенням».

Відповідно до вимог наказу Міністерства освіти і науки України від 13.11.2007 № 1004 ректором університету акад. Б.С. Зіменковським 12.09.2008 року було підписано наказ за №2390-з «Про затвердження положення про студентський гуртожиток та правил внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького».

Укладачі:

проректор з науково-педагогічної роботи д.біол.н., професор Магльований А.В.

заступник декана стоматологічного факультету з виховної роботи, доцент Гриновець В.С.

голова профспілкового комітету студентів ЛНМУ ім. Д.Галицького ас. Коваль А.Я.

голова студентського самоврядування ЛНМУ ім. Д.Галицького студент VІ курсу медичного факультету Вовк В.С.

@Відповідальний за випуск:проректор з науково-педагогічної роботи д.біол.н., професор Магльований А.В.

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

Львівський національний медичний університет імені данила галицького

НАКАЗ

м. Львів

12.09.2008 № 2390-з

Про затвердження положення про

студентський гуртожиток та правил

внутрішнього розпорядку в студентських

гуртожитках Львівського національного

медичного університету імені Данила

Галицького

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та наказу Міністерства освіти і науки України від 13.11.2007 № 1004 про затвердження «Примірного положення про студентський гуртожиток вищого навчального закладу» з метою впорядкування надання студентам житлової площі на період навчання у вищому навчальному закладі

Наказую:

  1. Затвердити «Положення про студентський гуртожиток Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького» та «Правила внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького» що додаються.

  2. Проректору з науково-педагогічної роботи, деканам факультетів, комендантам гуртожитків, голові профкому студентів та головам студентського самоврядування гуртожитків (головам студентських рад) в своїй роботі керуватись «Положенням про студентський гуртожиток Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького» та «Правилами внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького».

  3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

    1. Б.С. Зіменковський

    Ректор