Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Новорічний конкурс.docx
Скачиваний:
83
Добавлен:
15.02.2016
Размер:
245.01 Кб
Скачать

Новорічний конкурс «Маска»

Ведучий одягає учаснику маску так, щоб той її не бачив. Гравець за допомогою різних питань намагається відгадати, чия ж маска на нього надіта. Відповідати можна тільки: та йЧи немає.Відгадав дістається маска в якості призу.

НОВОРІЧНИЙ КОНКУРС «ВЕСЕЛІ ШПИЛЬКИ»

Для конкурсу потрібно кілька сімейних пар. Учасникам конкурсу зав'язують очі, потім їм на одяг приколюють по 5 шпильок. Суть конкурсу полягає в тому, щоб швидше зібрати шпильки з одягу партнера під повільну, романтичну музику. Перемагає та пара, яка раніше всіх здогадається, що в конкурсі є підступ. На одяг дівчат потрібно закріпити 5 шпильок, а на одяг хлопців - 4. Перш, ніж учасники конкурсу здогадаються про маленьку хитрість, вони довго і наполегливо будуть обмацувати тіло партнера у пошуках останньої, переможної шпильки. Учасникам, та й глядачам гарний настрій забезпечено!

Новорічний конкурс «Компліменти для снігуроньки»

У конкурсі беруть участь тільки чоловіки. Дід Мороз кладе на вії чоловікові сірник. У такому вигляді учасник говорить компліменти на адресу снігуроньки. Той, хто назве більше компліментів до падіння сірники, то і стає переможцем конкурсу

Смішні конкурси на Новий рік: «ПРОГРАМА ТЕЛЕПЕРЕДАЧ»

Дорвавшись до святкових страв, гості, охаючи від задоволення, розвалилися на місцях і не в змозі веселитися і танцювати? Спробуйте розворушити їх нерухомою, але забавною грою: «Програма телепередач».

Перед початком конкурсу Вам потрібно буде приготувати кілька карток. Бажано, щоб їх було побільше - цей конкурс захоплює, він один з найпопулярніших на святкових вечірках. На кожній з карток напишіть п'ять чи шість, абсолютно не пов'язаних за змістом, різних слів.

Наприклад:

  • 1. Горілка, президент, степлер, рука, двері;

  • 2. Дід Мороз, каучук, оселедець, медицина, шлагбаум;

  • 3. Новий рік, альбом, бобер, грип, шахи;

  • 4. Китай, сомбреро, собака, автомобіль, пластик.

Учасники витягують по картці і читають їх вміст (але тільки не вголос). Потім Ви даєте учасникам секунд тридцять на те, щоб придумати всього одна пропозиція - гарячу новину про подію, який нібито стався в світі в новорічну ніч. Причому, в дану пропозицію повинні вміститися всі слова з картки - всі важливі відомості про подію. Слова на картках дозволено схиляти як завгодно, перетворюючи їх на будь-які частини мови.

Наприклад:

«У Новий рік в зоопарку столиці захворів альбомним грипом рідкісної породи бобер-шахматка».

Ігри на Новий рік для дорослих: конкурс «пологовий будинок»

Виберете двох учасників напідпитку, які будуть грати ролі дружини і чоловіка. Для більшої забави, можна поміняти ролями чоловіка та жінку: він - дружина, яка щойно народила, вона - щасливий чоловік, який встиг відзначити радісну новину.

Завдання чоловіка - в подробицях розпитати дружину про дитину: якої статі, на кого схожий, як пройшли пологи ... Чим несподіванішою і різноманітніше будуть питання, тим цікавіше гра. У завдання ж дружини входить відповісти чоловікові на питання знаками, оскільки товсті скла в лікарняній палаті абсолютно не пропускають назовні звуки. Розгадувати відповідь зовсім не обов'язково, сміховинно буде просто спостерігати, якими жестами буде пояснювати дружина ситуацію своєму нетямущому чоловікові.

Конкурси для дорослих на Новий рік: «Влуч у ціль!»

Цей конкурс в основному для чоловіків, але не обов'язково. Для конкурсу потрібні: порожні пляшки, мотузка (близько півметра завдовжки для кожного учасника), і ручки або олівці.

Кожному учаснику закріплюється за пояс штанів мотузка, на іншому кінці якої підв'язані олівець чи ручка. Перед учасниками ставляться на підлогу порожні пляшки - кожному своя. Завдання - потрапити ручкою на мотузці в пляшку. Конкурс перевірений часом - розривної сміх і веселощі гарантовані.

Конкурси для дорослих на Новий рік: «У кого довше?»

Звичайно, подібні ігри на Новий рік для дорослих проводять тільки в дуже тісних, близьких компаніях і, як правило, неабияк підпилих. Формуються дві команди учасників, кожна з яких повинна викласти найдовшу ланцюжок з власного одягу, знімаючи при цьому з себе все, що тільки заманеться. Переможе, само собою, та команда, у якої цей ланцюжок довший.

Веселі конкурси на новий рік для дорослих.

ladyzhitya.ru » Будинок і Діти » Веселі конкурси на новий рік для дорослих.

Обов'язок організувати новорічний дозвілля лягла на Ваші плечі? Вам взагалі часто доводиться придумувати сценарії свят і вечірок для компанії друзів? Влаштувати костюмований вечір не вийшло, а інших ідей немає? А свято Новий рік обов'язково повинен вийти незабутнім. Тоді влаштуйте веселу вечірку, поєднавши пишне гуляння і смішні конкурси на Новий рік для дорослих.

Не панікуйте і не метушіться - ми допоможемо Вам скласти сценарій чудового свята, і порадимо веселі конкурси на Новий рік. Інтелектуальні конкурси для дорослих на Новий рік сміливо можна «розбавляти» рухливими іграми. Вибір і тих і інших - просто нескінченний, тому - дерзайте!

Зміст:

1. З Новим роком !? 2. Інтелектуальні веселі ігри на Новий рік для дорослих 3. Рухливі смішні конкурси на Новий рік

Відео Рекомендуємо прочитати

Коли покуштувавши потроху все, що запропонували хлібосольні господарі, гості за новорічним столом починають нудьгувати - в терміновому порядку запропонуйте їм гри на Новий рік для дорослих. Вони займуть компанію і піднімуть настрій на небувалі висоти. Кілька забавних конкурсів, і нудьгувати не доведеться навіть дуже великої компанії.

Взагалі конкурси для дорослих на Новий рік хороші тим, що проводити їх можна і не виходячи з-за святкового столу. А перед початком більш рухливих забав, налаштувати на потрібний лад присутніх, зможуть штучно ворожіння на Новий рік. Про те, як це зробити весело і забавно, читайте в статті . А як тільки гості розігрілися і розпалив, піднімайте їх з-за столу і влаштовуйте рухливі ігри на Новий рік для дорослих.

І так, Новий рік, конкурси.