Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Смакові товари

.doc
Скачиваний:
30
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
38.91 Кб
Скачать

Питання з розділу: "Смакові товари"

ЯРИНИ

  1. Загальна характеристика смакових товарів і їх значення у харчуванні людини.

  2. Спирт. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  3. Горілка. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  4. Настойки, лікери і бальзами. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча харатеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  5. Ром, джин і віскі. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  6. Коньяк. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  7. Вионоградні вина. Споживні властивості і фізіологічна дія на організм людини. Формування споживних властивостей і загальна характеристика.

  8. Столові виноградні вина. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  9. Кріплені виноградні вина. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування сполсивних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  10. Ароматизовані виноградні вина. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  11. Грайливі виноградні вина. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  12. Газовані виноградні вина. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  13. Особливості і порядок проведення дегустаційної оцінки якості виноградних вин.

Мої

  1. Характеристика хворіб, вад і недоліків виноградних вин.

  2. Пиво. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  3. Квас. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  4. Мінеральні води. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  5. Плодово-ягідні соки, сиропи, екстракти і морси Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  6. Газовані безалкогольні напої. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  7. Кава. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  8. Кавові напої. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  9. Чай. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту байхового чаю. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  10. Чай. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту пресованого та екстрагованого чаю. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  11. Прянощі. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

  12. Приправи. Особливості хімічного складу і фізіологічної дії на організм людини. Формування споживних властивостей і товарознавча характеристика асортименту. Вимоги до якості, пакування, маркування і зберігання.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]