Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
praktika3.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
85.09 Кб
Скачать

2

ЗМІСТ

Ст.

Вступ...............................................................................................................3

Розділ 1. Загальна характеристика ТзОВ «Техмаш», напрями його діяльності, товарів, що пропонуються підприємством на ринку…………………………..…………………….....................................4

Розділ 2. Зовнішньоекономічна діяльність підприємства……………………..…………………………………………13

Розділ 3. Інноваційна діяльність на підприємстві…………………………….......................................................16

Розділ 4. Аналіз конкуренції…………….....................................................19

Розділ 5. Фінансові результати зовнішньоекономічної діяльності……………….................................................................................21

Розділ 6. Організаційно-правове та нормативне забезпечення зовнішньоекономічної діяльності підприємства…………..........................25

Розділ 7. Макро-і мікро середовище, що впливає на підприємство....................................................................................................27

Розділ 8. Висновки і пропозиції………….....................................................30

Вступ

В даному звіті про проходження науково-виробничої практики висвітлюються основні аспекти діяльності ТзОВ «Техмаш»: види господарської діяльності підприємства, області ділової активності, зовнішньоекономічна діяльність товариства, правове забезпечення, функціонування, перспективи розвитку, інвестиційна та інноваційна діяльність. Матеріал у звіті поданий у семи розділах.

У першому розділі подано загальну характеристику ТзОВ «Техмаш», реквізити, мета та сфера діяльності, структура, функції .

Другий розділ присвячений організації роботи установи.

Третій розділ стосується зовнішньоекономічного аналізу діяльності товариства.

Дослідження інноваційної діяльності та повноваження структурних одиниць, особливості управління персоналом відображаються у четвертому розділі.

У п'ятому розділі описано маркетингову політику, яка здійснюється та аналіз напрямів її удосконалення.

Шостий розділ окреслює фінансові аспекти зовнішньоекономічної діяльності товариства.

У сьомому розділі висвітлюється інформаційно-аналітичене забезпечення діяльності підприємства.

Восьмий розділ висвітлює нормативно-правове забезпечення зовнішньоекономічної діяльності товариства, перелік законів та постанов, згідно яким функціонує ТзОВ «Техмаш».

Розділ 1. Загальна характеристика ТзОв «техмаш»,організація роботи підприємства

1. Мета та основні завдання, сфера діяльності підприємства

Досьє підприємства можна представити у наступному вигляді (Таб.1.1):

Досьє ТзОВ «Техмаш»Таблиця 1.1

Тип підприємства

Товариство з обмеженою відповідальністю

Дата заснування

25 березня 2003 р.

Місце реєстрації

м. Калуш

Юридична адреса

77306, м. Калуш, вул. Промислова, 5, Івано-Франківська обл.

Р/р, назва банку

Р/р № 2600233002201 в ЗАТ “Банк Петрокоммерц-Україна”, м. Київ МФО 300120

Номер свідоцтва платника податків

№ 13099536

Індивідуальний податковий номер

№ 323641509166

Код ЄДРПОУ

32364153

Керівництво

Генеральний директор - Пукіш Василь Васильович

Метою діяльності підприємства є ведення виробничо-господарської та іншої діяльності, одержання максимально можливого прибутку для задоволення інтересів учасників товариства та трудового колективу шляхом виробництва і реалізації продукції, товарів, послуг, робіт, що випливають з напрямків діяльності товариства.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Техмаш» зареєстроване в органах податкової інспекції, пенсійному, фондах страхування безробіття та нещасних випадків на виробництві, у які сплачує податки та внески.

Отже, ТзОВ «Техмаш» є самостійною одиницею, яке засноване на приватному капіталі.

Банківські реквізити:

р/р 2600233002201

ЗАТ «Банк Петрокоммерц-Україна", м. Київ

МФО 300120 .

Юридичний статус приватного підприємства:

1. ТзОВ може придбати і реалізувати продукцію(роботи, послуги) підприємств, об’єднань, організацій, а також іноземних фірм, як на території України, так і за кордоном.

2. З метою здійснення підприємницької діяльності ТзОВ володіє, користується та розпоряджається майном належним йому на праві власності.

3. ТзОВ має право укладати угоди (контракти), набувати майнових і немайнових прав, і нести обов’язки, бути позивачем і відповідачем в суді, виступати в арбітражному та третейському суді.

4. ТзОВ має право продавати, передавати безплатно, обмінювати, передавати в оренду юридичним та фізичним особам належне йому на праві власності майно, якщо інше не передбачено чинним законодавством України.

7. ТзОВ у встановленому порядку бере участь у зовнішньоекономічній діяльності і здійснює експортні операції як в Україні, так і за її межами.

Основна мета приватного підприємства полягає у отриманні прибутку.

Предметом діяльності Товариства є:

  • виготовлення та реалізація високоякісної , конкурентно-спроможної продукції;

  • роздрібна, оптова, товарно-закупівельна і посередницька діяльність;

  • робота з цінними паперами;

  • організація вигідної комерційної та зовнішньоекономічної діяльності;

ТзОВ «Техмаш» працює в основному на давальницькій сировині.

ТзОВ «Техмаш» спеціалізується на виготовленні і ремонті різноманітного нестандартного обладнання, а саме: велико-габаритних ємностей, посудин (що працюють під тиском 1-4 груп), повітровідбірників, бойлерів, газоходів, електролізерів, обладнання з титану, нержавіючої сталі, алюмінія, мідного прокату. Виготовляє різноманітні зварні металоконструкції, а саме: ферми, колони, сходові марші, площадки, металоконструкції кабельних естакад, портали високовольтних мереж, вежі для мобільного зв’язку і ін.

Підприємство проводить зварювальні роботи в середовищі аргону і термообробку деталей, виготовляє поковки, відливки із сталі, чувуну, алюмінія і бронзи, самостійно виконує будівельно-монтажні роботи з використанням мобільних автокранів фірми “Тадано-Фаун” вантажопід’ємністю 30-60тн.

Виробництво антикорозійних покриттів підприємства спеціалізується на хімічному захисті зовнішніх поверхонь металоконструкцій і обладнання лакофарбовими матеріалами з попередньою очисткою поверхні методом піскоструйки, виконує гідроізоляцію фундаментів промислових будівель і споруд, які експлуатуються під землею.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]