Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Lyasa_18_06 (2).docx
Скачиваний:
27
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
4.11 Mб
Скачать

75

Реферат

Пояснювальна записка до бакалаврської роботи містить: 77 стор., 41 рис., 16 літературних джерел.

Пояснювальна записка складається з чотирьох частин: загальної, інженерно-проектної, навчально-методичної та охорони праці. У І-розділі проведено аналіз поставленої проблеми та обґрунтування методів її вирішення. В інженерно-проектній – проведено обґрунтування методів рішення поставлених задач, алгоритмів і програм, а також обґрунтування обраного комплексу технічних засобів та ергономічну характеристику робочого місця оператора. В навчально-методичній частині розроблено методику проведення занять із застосуванням інформаційних технологій. В розділі охорони праці проведено аналіз виробничого середовища, у якому може використовуватись такий програмний продукт та проаналізовано вимоги, що висуваються при проведенні занять з використанням комп’ютерів і які негативні та позитивні наслідки можуть бути при цьому.

Мета бакалаврської роботи – полягає у розробці Web-сайту для фірми «Vikart-BAU».

Об'єкт дослідження – процес і засоби розробки веб-сайту для фірми «Vikart-BAU».

Предмет дослідження – особливості і методи створення веб-сайту для фірми «Vikart-BAU».

Ключові слова: веб-сайт, плагін, інформаційні комп’ютерні технології.

ЗМІСТ

ВСТУП……………………………………………………………………………….........

6

РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА………………………………………………..…..

8

1.1 Огляд і аналіз предметної області проблеми (задачі) проектування………..

8

1.2 Порівняльна характеристика програмних продуктів здійснення об’єкта проектування……………………………..…………………………………………..…..

9

1.3 Постановка завдань на дипломну роботу……………….………...…………..

17

РОЗДІЛ 2. ІНЖЕНЕРНО-ПРОЕКТНА ЧАСТИНА……...………………...………

18

2.1 Розробка функціональної схеми (алгоритму) роботи об’єкта проектування......................................................................................................................

18

2.2 Опис засобів розробки об’єкта проектування…………...…………………....

20

2.3 Розробка програмного забезпечення…………………………………………..

26

2.4 Розробка програмного забезпечення…………………………………………

38

2.5 Ергономічна оцінка функціональних компонентів проектованої автоматизованої (комп’ютерної) системи………………………….……...……...........

43

2.6 Синтез і обґрунтування засобів захисту інформації від несанкціонованого доступу………………………………………………………………………...….............

44

РОЗДІЛ 3. НАВЧАЛЬНО МЕТОДИЧНИЙ РОЗДІЛ………………………………

49

3.1 Методика проведення лабораторно-практичного заняття…………………...

49

РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ…..…………………………………………………….

60

ВИСНОВОК…..……………………………………………………………………...….

68

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………...…………………………...

69

ДОДАТКИ………………..…………………………………….………………………...

71

ВСТУП

Актуальність теми дипломної роботи. Web-сайт – своєрідний інтерфейс між підприємством та його оточенням, постачальниками, клієнтами. Одним з головних завдань підприємницької діяльності, в тому числі і в мережі Internet, являється створення сайту.

На сьогоднішній день, великі та малі компанії використовують Internet для обміну інформацією та оптимізації роботи з клієнтами. Найпоширенішою формою присутності у мережі є створення сайту.

Структурована інформація сайту дає змогу партнерам і клієнтам отримати повне уявлення про підприємство і його діяльність.

Споживач одержує з реклами сайту багато корисної інформації і, як правило, при зустрічі з представником фірми тільки замовляє ту чи іншу послугу не ставлячи зайвих запитань, оскільки відповіді на всі можливі питання викладені на сайті фірми.

Такий спосіб передачі повідомлень потенційним клієнтам ефективніший за звичайні засоби комунікації: пошту, телефон, факс. За допомогою таких обов'язкових елементів, як інтерфейс або навігація, клієнт може самостійно вибрати необхідну для вивчення інформацію. Сайт є доповненням до рекламної кампанії, забезпечуючи можливість зворотного зв'язку й інтерактивної роботи з даними підприємства.

Сайт зазвичай має систему управління контентом (Content Management System (CMS)). Головною функціональністю сайту можна вважати управління контентом, а також функціонування інтерактивних модулів, які допомагають взаємодіяти і обмінюватися інформацією з відвідувачами сайту. Важливою особливістю є також наявність контролю й аналізу за відвідуваністю, управлінням рекламою, а також наявність системи замовлень або магазина.

Основні функціональні можливості, якими можна управляти за допомогою вбудованого інтерфейсу сайту, – управління структурою, редагування змісту, інтерактивні сторінки, електронний магазин, статистика відвідування, управління рекламою, оптимізація під пошукові машини, управління дизайном.

Якщо інтерфейс сайту підприємства забезпечує роботу з банерною рекламою, то він дає змогу власникові сайту розміщувати рекламу партнерів і стати учасником безкоштовних систем обміну рекламною інформацією.

Промисловий підхід до створення Web-представництва стає однією з найважливіших тенденцій розвитку проектування сайтів і віртуальних організацій.

Web-сайт «Vikart-BAU» повністю спрямований на користувача. На даному сайті можна отримати всю інформацію про фірму та її послуги.

Мета дипломної роботи полягає у розробці Web -сайту для фірми «Vikart-BAU».

Об’єктом дослідження дипломної роботи є процес і засоби розробки веб-сайту для фірми «Vikart-BAU».

Предметом дослідження дипломної роботи є особливості і методи створення веб-сайту для фірми «Vikart-BAU».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]