Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Корпаративное Индивид.сам.работа 2013.doc
Скачиваний:
25
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
198.66 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

ЛУГАНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВНУТРІШНІХ СПРАВ

ІМЕНІ Е.О. ДИДОРЕНКА

Кафедра економіко-правових дисциплін

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

для виконання індивідуальної самостійної роботи

з дисципліни «Корпоративне право»

Луганськ – 2013

Загальні положення

Самостійна робота студентів (СРС) є невід’ємною частиною навчального процесу. Головним завданням цієї роботи є засвоєння навчального матеріалу, отримання майбутніми спеціалістами поглиблених знань з корпоративного права України для подальшого використання їх в своїй практичній діяльності.

СРС це форма організації навчального процесу, яка передбачає виконання студентом запланованих завдань під методичним керівництвом викладача, але без його безпосередньої участі.

СРС є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи.

З дисципліни «Корпоративне право» для СРС навчальним планом передбачено навчальний час, який становить 42 академічні години для денної форми навчання та 60для заочної.

Індивідуальні завдання є однією з форм СРС, яка передбачає створення умов для найбільш повної реалізації творчих можливостей студентів і має на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань, одержаних студентами в процесі навчання, а також застосування цих знань на практиці.

Індивідуальні завдання виконуються студентами самостійно під керівництвом викладача. Як правило, індивідуальні завдання виконуються окремо кожним студентом. У тих випадках, коли завдання мають комплексний характер, до їх виконання можуть залучатися кілька студентів.

Поточні консультації студентів з питань виконання завдань СРС, а також підведення підсумків щодо виконання деяких видів робіт здійснюється під час запланованих занять з індивідуально-консультативної роботи.

При виконанні індивідуальної роботи студент (слухач) повинен освоїти теоретичний матеріал, а також засвоїти порядок розв’язання корпоративних суперечок відповідно до чинного законодавства.

Індивідуальна самостійна робота складається з трьох завдань – двох тестових питань, теоретичного питання та практичної ситуації. Номер варіанту роботи відповідає номеру в навчальному журналі групи.

При виконанні практичного завдання обов'язкове посилання на конкретні положення чинного законодавства.

Основні вимоги до оформлення індивідуальної роботи:

  • робота повинна містити титульний лист, на якому обов’язково вказується номер варіанту, фамілія та ініціали виконавця та номер групи;

  • індивідуальна робота виконується на стандартних листах (формат – А-4), шрифтом Times New Roman №14, через півтора інтервали і поміщається в стандартну папку-швидкозшиватель;

  • об'єм індивідуальної роботи – відповідно до завдання.

  • в кінці роботи поміщається список використаних літературних джерел.

Робота виконується на протязі вивчення курсу «Корпоративне право» та здається викладачу до початку останнього модуля з дисципліни.

Варіанти індивідуальної самостійної роботи Варіант №1

Визначити правильну відповідь: