Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

ДИПЛОМ / Вступ

.docx
Скачиваний:
14
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
21.31 Кб
Скачать

ВСТУП

Завдання, яке вирішується в дипломній роботі, відноситься до класу задач оптимізації управління найбільш поширеною моделлю пасажирських ліфтів вантажопідйомністю 320/350 кг і швидкістю руху кабіни 0,71 м / с (число ліфтів даної моделі становить близько 70% відсотків існуючого ліфтового парку України). Всього в Україні налічується 100 тисяч ліфтів.

Актуальність даної теми пояснюється відродженням промислового комплексу України, появою потреби у виробництві нових пристроїв за рахунок впровадження передових технологій, що забезпечують більш якісні характеристики продукції, що випускається, високий рівень культури виробництва, охорони праці та техніки безпеки.

Завданням цієї роботи є комп’ютеризація фізичної моделі ліфта в умовах лабораторії і впровадження його в навчальний процес. Буде викладена робота пристрою управління ліфтом і проведені всі необхідні роботи з модернізації існуючого стенда вантажного підйомника. Новий стенд потрібен для точного відображення роботи пасажирського ліфта, навчання майбутніх електромеханіків роботі пасажирського ліфта.

Соседние файлы в папке ДИПЛОМ