Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
василец План вдосконалення організації.doc
Скачиваний:
27
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
389.63 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки україни

ДЕРЖАВНА ЛЬОТНА АКАДЕМІЯ УКРАЇНИ

Факультет менеджменту

Кафедра менеджменту та економіки

НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЕКТ

з дисципліни «Теорія організації»

на тему:

ПЛАН ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ»

на базі матеріалів

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України".

______________________________________________

(назва авіа/турпідприємства)

Виконав:

курсант 3 курсу ФМ,

491-б навчальної групи,

Василець Юлія Миколаїна

Керівник:

к.т.н., доцент А.В.Залевський

Кіровоград

2011

РОЗДІЛ 1. МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ТЕОРІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ.

1.1. Дайте загальну характеристику підприємства (5 балів).

Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” – це лідируюча українська компанія, заснована у 1992 році. 100% її акцій знаходяться у приватній власності. Основною діяльністю “Міжнародних Авіаліній України” є пасажирські та вантажні перевезення. Флот авіакомпанії складається з 19 сучасних літаків “Боїнг-737” різних модифікацій. Базовим аеропортом МАУ є Державний міжнародний аеропорт Києва “Бориспіль” (КВР).

Абсолютним пріоритетом для МАУ є безпека, стандарти якої відповідають найвищим міжнародним вимогам. Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” першою в СНД одержала сертифікат IOSA (Міжнародний аудит експлуатаційної безпеки) та увійшла до міжнародного реєстру якості IATA (Міжнародної асоціації авіаційного транспорту). На початку 2011 року МАУ вкотре успішно пройшла перевірку на відповідність сучасним вимогам експлуатаційної безпеки та отримала свій четвертий Сертифікат оператора IOSA. Це стало черговим підтвердження високого рівня авіаційної безпеки та операційних стандартів МАУ, що повністю відповідають світовим.

МАУ сьогодні – це:

  • Авіакомпанія, що пропонує найбільшу кількість європейських напрямків з України, ніж будь-яка інша.

  • Сучасний мережевий авіаперевізник, який з’єднує міста України, а також нашу країну з 35-ма столицями та ключовими містами Європи, країн СНД, Близького Сходу, Азії,  Африки тощо.

  • Авіаперевізник, що постійно розширює свою географію, зокрема, завдяки угодам з провідними авіакомпаніями на всіх континентах планети. МАУ пропонує понад 3000 напрямків зі зручними стикуваннями за конкурентноспроможною ціною, виконуючи більш як 500 міжнародних та внутрішніх рейсів на тиждень.

  • Один із найбільш ефективних та надійних партнерів у сфері чартерних перевезень.

  • Компанія, що має представництва по Україні, а також за кордоном практично в усіх куточках світу. Квитки на рейси МАУ можна придбати в касах та представництвах авіакомпанії, широкій мережі туристичних операторів і турагенцій, а також онлайн на сайті МАУ – швидко, зручно, з економією часу та коштів.

  • Орієнтований на клієнта авіаперевізник, який пропонує гнучку тарифну політику, зручний розклад рейсів, переваги для учасників програми лояльності “Панорама Клуб”, європейський рівень сервісу й традиційну українська гостинність.

  • Авіакомпанія, що перевозить найрізноманітніші вантажі на всіх своїх регулярних пасажирських рейсах, а також на суто вантажному літаку “Боїнг 737-300SF”. Сьогодні МАУ пропонує своїм клієнтам повний набір унікальних вантажних рішень, а саме: Time Definite, Sensitive, Fresh, Live, Valuable, Economic. Більш докладна інформація – на сайті www.uiacargo.com.    

Крім того:

  • Згідно зі статистикою концерну “Боїнг”, МАУ – єдина авіакомпанія в СНД, яка проводить повне технічне обслуговування власного флоту. Також на сьогодні МАУ надає послуги з повного ТО літаків інших авіакомпаній, зокрема, зарубіжних.

  • Українські туристичні агентства та Українська асоціація журналістів неодноразово нагороджували МАУ в номінаціях “Найкраща авіакомпанія в Україні з продажу”, “Найкраща українська авіакомпанія” та “Найкращий український авіаперевізник”.

  • У 2001 році МАУ було обрано офіційним перевізником Папи Івана Павла ІІ під час історичного візиту Його Святості в Україну. А в 2008 році – офіційним перевізником Вселенського патріарха Варфоломія І.