Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
16
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
37.38 Кб
Скачать

РЕФЕРАТ

Дипломна робота викладена на сторінках і містить таблиць, наведено джерел.

Пояснювальна записка дипломного проекту містить всі зазначені завданням пункти.

У розділі „Загальна частина” розглянуто стан галузі, основні напрямки її розвитку, новітні засоби виробництва та технології. Розділ містить детальні данні, що визначають спосіб виробництва продукції, наведено приклади друкарських машин, запропоновано технологічне обладнання, описане місце розташування цеху, яке задовольняє потреби у наявності транспортних комунікацій, забезпечення енергоресурсами (забезпечення електроенергією, водою та ін.), змогою підключення до систем каналізації та ін. Наведений опис та характеристики вихідних матеріалів, напівфабрикатів та допоміжних матеріалів.

Розділ „Спеціальна частина” містить детальний опис розробленого технологічного процесу, його схему, норми технологічного режиму, засоби та методи контролю якості готової продукції, заходи щодо стандартизації і метрології. Також наводяться матеріальні та технологічні розрахунки, і заходи щодо забезпечення ресурсозбереження і зниження матеріалоємності готової продукції.

У розділі „Охорона праці” наведено опис заходів за технікою безпеки, промислово-санітарній та протипожежній безпеці.

Розділ „Охорона навколишнього середовища” містить інформацію про заходи щодо охорони навколишнього середовища на підприємстві та засоби утилізації відходів виробництва з урахуванням сучасних вимог екологічної безпеки.

У розділі „Організаційно-економічна частина” наведено розрахунки виробничої потужності, капітальних вкладень та амортизаційних відрахувань, показників за працею та заробітною платою, розрахунок собівартості продукції та основні техніко-економічні показники.

Соседние файлы в папке Макаров 4 июня