Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Makarov_diplom / Макаров 4 июня / висновки

.docx
Скачиваний:
17
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
17.45 Кб
Скачать

Висновки

Пояснювальна записка містить всі зазначені завданням пункти.

У розділі “Загальна частина” наведені такі підрозділи: “Огляд літератури”, “Вибір і обґрунтування способу виробництва”, “Вибір району будівництва цеху”, “Характеристика матеріалів і готової продукції”.

У підрозділі “Огляд літератури” розглянуто основні різновидності шпалер. Наведені існуючі технології флексографського, глибокого та ротаційного трафаретного друку- способів друку шпалерної продукції.

Підрозділ “Вибір і обґрунтування способу виробництва” містить дані, що визначають спосіб виробництва продукції, вибір конкретної технології та типу експлуатованого обладнання, яке необхідне для обраного способу виробництва.

У підрозділі “Вибір району будівництва цеху” на підставі обраного способу виробництва обрано район майбутнього будівництва, який задовольняє потреби у транспортних комунікаціях та забезпечення енергоресурсами.

Підрозділ “Характеристика матеріалів і готової продукції” містить опис та характеристики вихідних матеріалів, допоміжних матеріалів та готової продукції.

У розділі “Спеціальна частина” розглянуті такі підрозділи, як “Опис технологічного процесу. Норми технологічного режиму”, “Контроль якості продукції”, “Стандартизація і метрологія”, “Матеріальні розрахунки”, “Технологічні розрахунки” та “Ресурсозбереження і матеріалоємність”.

У підрозділі “Опис технологічного процесу. Норми технологічного режиму” детально розглянутий розроблений технологічний процес із розгляданням кожної стадії і описом згідно наведеній схемі. Також у цьому підрозділі наведені норми технологічного режиму.

Підрозділ “Матеріальні розрахунки” містить матеріальні розрахунки із зазначенням необхідної кількості вихідних матеріалів, енергоресурсів, які необхідні для виконання передбаченої робочої програми.

У підрозділі “Технологічні розрахунки” містяться технологічні розрахунки, що дають змогу обрати конкретний тип основного технологічного обладнання для забезпечення виконання передбаченої робочої програми.

Підрозділ “Ресурсозбереження і матеріалоємність” містить дані що до заходів ресурсозбереження і зниження матеріалоємності розробленого технологічного процесу.

У розділі “Охорона праці” йде мова про заходи з охорони праці на підприємстві та засоби поліпшення праці робітників.

Розділ “Охорона навколишнього середовища” містить необхідну інформацію про заходи з охорони навколишнього середовища на підприємстві з урахуванням сучасних вимог екологічної безпеки.

У розділі “Організаційно-економічна частина” наведені дані з економіки та організації праці на проектованому підприємстві. Також наведене техніко-економічне обґрунтування проекту.

Соседние файлы в папке Макаров 4 июня