Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Met_vkaz_Napis_y_oforml_mag_rob_14_1.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
841.73 Кб
Скачать

Міністерство аграрної політики і продовольства України Уманський національний університет садівництва

Факультет плодоовочівництва, екології і захисту рослин

Методичні рекомендації

ДО Написання й оформлення дипломної роботи студентами ОКР „мАГІСТР” за спеціальністю 8.09010104 „Плодоовочівництво і виноградарство”

Умань – 2014

УДК 663+634.8(079.2)

Методичні рекомендації підготували:

д. с.-г. н., професори – В. І. Лихацький, О. В. Мельник, О. І. Улянич;

к. с.-г. н., доценти – В. П. Майборода, В. В. Манзій.

Методичні рекомендації схвалено й рекомендовано до друку науково-методичною комісією факультету плодоовочівництва, екології і захисту рослин (протокол №9від9 лютого 2014 року)

Відповідальні за випуск– голова науково-методичної комісії факультету, доцентВ. П. Майборода, декан факультету, доцентС. В. Щетина.

Рецензенти:д. с.-г. н., професориА. Ф. Балабак,В. П. Карпенко.

Методичні рекомендації до написання й оформлення дипломної роботи студентами освітньо-кваліфікаційного рівня „магістр” за спеціальністю 8.09010104 „Плодоовочівництво і виноградарство” / В. І. Лихацький, О. В. Мельник, О. І. Улянич, В. П. Майборода, В. В. Манзій. – Умань: Уманський НУС. – 2014. – 30с.

ВСТУП

Кваліфікаційна робота магістра (дипломна робота) виконується відповідно до вимог освітньо-професійної характеристики випускника вищого навчального закладу і є результатом самостійних досліджень наукової проблеми, яка має елементи наукового пошуку та науково-практичної новизни. Вона відображає рівень професійної підготовки випускника, його здатності виконувати виробничі функції і типові задачі фахової діяльності.

Дипломна робота не може носити тільки оглядовий (реферативний) характер, а має носити в собі оригінальні експериментальні дослідження, виконані за особистою участю студента. Дипломну роботу експериментального характеру студенти-магістранти виконують на основі результатів дослідження, проведеного під час виробничої практики або під час виконання дослідної роботи на кафедрі чи в проблемній лабораторії.

Виконання дипломної роботи є завершальним етапом освітньо-кваліфікаційної підготовки студента-магістранта і спрямоване на розвиток навичок самостійної діяльності та набуття умінь планування і проведення досліджень, аналізу і систематизації наукових фактів і експериментальних даних, програмування можливих технологічних рішень, висновків і пропозицій. До того ж важливим є також формування у студента навичок написання і оформлення наукової рукописної роботи за сучасними нормативами й інформаційними технологіями, та здатність доводити професійну інформацію до аудиторії, які необхідні для майбутньої професійної діяльності випускника кваліфікації "Дослідник з плодоовочівництва і виноградарства".

Мета роботи– розробка інноваційних пропозицій та рекомендацій з подальшим впровадженням у виробництво.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]