Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КР Гроші та кредит.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
125.44 Кб
Скачать

14 Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни “Гроші і кредит ”

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Черкаський державний технологічний університет

Кафедра фінансів

Методичні вказівки

до виконання контрольної роботи

з дисципліни “Гроші та кредит”

для спеціальності 6.050401 “Фінанси

заочної форми навчання

Черкаси, 2015

Зміст

1. Загальні положення

Контрольна робота є важливим елементом навчального процесу, тому її виконання є обов’язковою складовою частиною для студентів спеціальності 6.050104 “Фінанси” заочної форми навчання. У разі невиконання контрольної роботи або неналежного виконання студент до іспиту не допускається.

2. Структура контрольної роботи

Робота складається з чотирьох завдань: перше і друге – теоретичні, третє і четверте – практичні.

3. Оформлення роботи

Робота виконується на стандартних аркушах білого паперу 210х197 мм з полями: зверху та знизу – 15 мм, справа – 10 мм, зліва – 20 мм.

Нумерація сторінок – у верхньому правому кутку арабськими цифрами.

Для уточнення та зручності порівню­вання показників цифровий матеріал, як правило, оформлюють у вигляді таблиць. Оформлення таблиць: над таблицею справа вказується номер таблиці (наприклад, Таблиця 1), далі посередині вказується назва таблиці, яка має точно і стисло відображати її зміст.

До рисунків відносяться графіки, діаграми, схеми та інші зображення. Оформлення рисунків: під рисунком зліва вказується номер рисунка і назва (наприклад, Рис. 1. Назва).

У тексті контрольної роботи повинні бути посилання на джерела використаної літератури. Наприклад, [4, с.65] означає, що посилання йде на 65 сторінку четвертого джерела у списку літератури.

У кінці контрольної роботи обов’язково подається список літератури в алфавітному порядку.

Контрольна робота виконується українською мовою розбірливо, без закреслень і виправлень кульковою ручкою синього, фіолетового або чорного кольору або на комп’ютері шрифтом Times New Roman, 14 пт. через півтора міжрядкових інтервали.

Робота повинна бути надійно скріплена.

Орієнтовний обсяг роботи: 20-25 сторінок рукописного тексту або 15-20 сторінок друкованого тексту.

Зразок титульного листка поданий у додатку А.

4. Вибір варіанту контрольної роботи

Номер варіанту визначається по останній цифрі номеру залікової книжки.

5. Зарахування роботи

Виконана у відповідності з наведеними вище вимогами робота самостійно подається студентом в методичний кабінет, де вона реєструється, а перевіряється викладачем. Якщо робота виконана у відповідності з вище вказаними вимогами, то вона допускається до захисту. Якщо питання контрольної роботи не розкриті або розкриті недостатньо, неправильно вирішені задачі тощо, то робота повертається студенту на доопрацювання із зазначенням зауважень.

Захист передбачає бесіду студента з викладачем по темі контрольної роботи, у результаті чого студент може отримати допуск до іспиту.

Робота повинна бути подана на кафедру не пізніше ніж за два тижні до початку сесії, щоб у випадку не зарахування був час на її доопрацювання.