Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

АКТ готовності котельні до оп сезону

.doc
Скачиваний:
492
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
34.3 Кб
Скачать

АКТ

обстеження котельної на стан готовності

до експлуатації на опалювальний сезон 20___-20___ рр.

«____» _____________________ 20 ____ р.

Нами,

(посада, прізвище керівника, власника котельні)

в присутності

(прізвище представника управління газового господарств і

особи відповідальної за безпечну експлуатацію газового господарства)

________________________________________ , складений даний акт про стан готовності до

введення в експлуатацію

і відбудовної, окремо стоячої за адресою

яка належить (назва підприємства)

ОБСТЕЖЕННЯМ ВСТАНОВЛЕНО:

1. Відремонтовані вибухові клапани. Зароблені всі щільності обмурування котлів і димоходів. Очищені топки котлів і димоходів від сміття і сажі з оформленням акта № ____ від «_____»____________________ 20 ___ р. , виданого ___________________ організацією.

2. Проведено ремонт і технічне обслуговування газопальникових обладнань, автоматики, кранів, засувок і лічильників. Проведено контрольне опресування газопроводу котельні управлінням газового господарства з оформленням акта №___від «____»_________20 __ р.

3. Пофарбовані внутрішньокотельні і зовнішні газопроводи.

4. Виконана штукатурка і побілка приміщень котельної.

5. Котельня укомплектована стандартними накидними ключами на кожний кран, манометрами і тягомірами, запальниками, повним комплектом протипожежного інвентарю, засобами індивідуального захисту персоналу, схемами газопроводів і плакатами щодо безпечної експлуатації газообладнання і котлів.

6. Вивішені на видних місцях і під особисту розписку видані обслуговуючому персоналу затверджені керівництвом організації інструкції з безпечного обслуговування газифікованих котлів. В інструкціях, крім загальних питань, вказати робочий тиск газу, тиск повітря, розрідження в топці в період розпалювання під час роботи котлів, межі настройки запобіжних клапанів і правильний розпорядок пуску і зупинки котлів.

7. Чергове електроосвітлення котельні виконано в герметичному виконанні з виносом електровимикача і запобіжника назовні котельні, витяжні вентилятори і пускачі до них виконані у вибухонебезпечному виконанні.

8.У витяжні шахти дефлекторів встановлені заслонки.

9. Припливно-витяжна вентиляція відповідає проекту, перевірена на ефективність роботи, з оформленням акта №_____від «___»_____________20 ___ р., виданого організацією. Вентиляція котельні забезпечує обмін повітря.

10. На кожному котлі встановлений щибер на димоході управління, виведено на фронт котла з пристроєм фіксаторів «ВІДКРИТО» і «ЗАКРИТО».

11. Розроблені і затверджені графіки планово-попереджувальних оглядів і ремонтів газопроводів і обладнання котельні і автоматики котлів.

12. Перекриття і стіни вбудованої котельні, які відокремлюють котельню від інших суміжних приміщень, герметичні, що підтверджується актом від

« ____ » _________ 20_ р.

13. Котельня забезпечена повним штатом кочегарів (газооператорів).

1. Прізвище, ім’я, по батькові, № посвідчення, дата останньої перевірки знань.

2.

3.

4.

14. Наказом № ______ від «_____» ________________________ 20 _____ р. призначені (посада, прізвище) особами, відповідальними за безпечну експлуатацію газового господарства котельні в цілому по організації (підприємству).

Посвідчення № ____ від «____»__________20__ р.

Повторну перевірку пройшов «____»_________20 ___ р.

15. Газове господарство обслуговується

(управлінням газового господарства або газової служби підприємства).

16. Складені затверджені плани попередження і ліквідації можливих аварій. Складені графіки проведення з експлуатаційним персоналом навчально-тренувальних занять по плану попередження і ліквідації аварії.

17. Проведений інструктаж на робочому місці оператором кочегарів щодо безпечної експлуатації газифікованих котелень із записами результатів в спеціальному журналі.

18. У штаті котельні є атестований по «Правилах безпеки у газовому господарстві» спеціаліст щодо обслуговування автоматики котлів, укладений договір з (організацією на профілактичне обслуговування автоматики котлів).

19. Розроблено графік перевірки роботи котелень відповідальними у вечірні і нічні зміни, а також у святкові і вихідні дні.

Підписи: _______________________ _______________________

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]