Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Контрольна робота_1.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
100.86 Кб
Скачать

Контрольна робота методичні вказівкі до виконання контрольних робіт

Завдання підготовлені для виконання контрольних робіт з дисципліни "Проектування вузлів та сервісів в мережі Internet". Для досягнення найбільшої віддачі у роботі над завданнями студентам рекомендується:

  • приступати до контрольних робіт тільки після попереднього ретельного вивчення і запам'ятовування теоретичного змісту відповідних тем курсу;

  • звертатися в разі потреби за консультаціями з теоретичних питань до викладачів;

  • складати спочатку план відповіді, а потім переходити до її повного оформлення;

  • дотримуватись логічної послідовності у викладі змісту своїх рішень;

  • зробити запропоновані завдання обох розділів.

Теми контрольних робіт вибираються у залежності від номера по журналу

Варіант

Завдання

1

1, 10

2

2, 17

3

3, 7

4

5, 20

5

6, 18

6

4, 11

7

7, 13

8

9, 19

9

8, 16

10

10, 12

11

5, 18

12

2, 14

13

6, 19

14

14, 20

15

8, 15

Обсяг контрольної роботи має бути в межах 15-20 сторінок стандартного формату. При написанні контрольної роботи слід ознайомитись з публікаціями в періодичних виданнях, підібрати монографічну літературу.

Оформлення контрольної роботи

Контрольна робота має бути набрана і роздрукована на комп'ютері. При оформленні контрольної роботи слід дотримуватись встановлених стандартом вимог: текст пишеться з одного боку аркушу формату А4;шрифт - 14, інтервал між рядками 1,5. Кожна сторінка обмежується полями: зліва - не менше 30мм, справа - 10мм, зверху -15мм, знизу - 20мм. Нумерація сторінок проставляється, починаючи з плану роботи. Титульний аркуш вважається першою сторінкою і номер на ньому не ставиться. В кінці текстової частини роботи студент ставить свій підпис і дату роботи.

Завдання №1

  1. Привести способи збереження інформації в комп'ютерних системах. Збереження інформації пристроями масової пам'яті. Дати оцінку техніко-економічним параметрам пристроїв збереження інформації.

  2. Як програмне забезпечення Internet гарантує, що повідомлення не будуть вічно бродити по Internet Які основні відмінності між транспортним рівнем з протоколом TCP та транспортним рівнем з протоколом UDP0

  3. В чому різниця між відкритою і закритою комп'ютерною інформаційною системою?

Завдання №2

  1. Дати визначення типів інформації, яка застосовується в комп'ютерних системах. Визначити специфіку збереження мультимедіа інформації та привести алгоритми ефективної компресії - декомпресії відеозображень та аудіоінформації.

  2. В чому полягає основна різниця між маршрутизатором та комутатором в глобальних мережах?

  3. Дайте основні поняття стандарту якості обслуговування в комп'ютерних мережах QoS. Які мережних технологій найбільше пристосовані до передавання мультимедіа трафіку даних? Які проблеми виникають в зв'язку з цим в мережі Internet?

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]