Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Робочий зошит з дисципліни ботаніка частина 2

.doc
Скачиваний:
77
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
770.56 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра ботаніки та захисту рослин

РОБОЧИЙ ЗОШИТ

по проведенню лабораторних робіт

з дисципліни "Ботаніка"

за фахом 6.090.101 "Бакалавр з агрономії""

за розділом "Систематика рослин"(Частина 2)

студента І курсу агрономічного факультету

групи №

________________________________________________________________

(П.І.Б.)

Херсон - 2014

*

УДК: 58

Федорчук М.І., Онищенко С.О., Бойко Н.В.

Робочий зошит по проведенню лабораторних робіт з ботаніки за розділом «Систематика рослин» (Частина 2) для студентів І курсу агрономічного факультету; - Херсон, РВЦ «Колос», 2014 р.

Робочий зошит розраховано на виконання лабораторних занять з дисципліни "Ботаніка". Завдання розробки - поглибити теоретичні знання з .ботаніки. Протягом лабораторних занять студент набуває практичних навичок проведення самостійної роботи по виготовленню мікробіологічних препаратів, розширює об'єм знань про морфологічну і анатомічну будову рослин, їх систематичне положення.

Для виконання завдань з ботаніки по кожній темі студент користується методичними вказівками, де вказана тема, зміст, хід роботи, література для користування. Зміст кожної роботи записується в робочий зошит і виконується згідно вимог. Рівень освоєння матеріалу оцінюється за відповідями на питання по кожній темі. Виконання лабораторної роботи і ступінь засвоєння матеріалу перевіряється і оцінюється викладачем.

Робочий зошит по проведенню лабораторних занять з ботаніки розглянуто на засідання кафедри ботаніки та захисту рослин, протокол № 6 від 19.01.2014 та затверджений на засіданні методичної комісії агрономічного факультету ХДАУ протокол № З від 23.01.2014 р