Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
attachments_17-05-2012_15-54-02 / Метод. реком. для написання контрольних робт.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
101.38 Кб
Скачать

Міністерство внутрішніх справ України

ХАРКІВСЬКИЙ Національний університет внутрішніх справ

НаВчально-науковий інститут підготовки фахівців для підрозділів слідства та дізнання

НаВчально-науковий інститут права, економіки

та СОЦІОЛОГІЇ

Кафедра кримінального права та кримінології

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

для виконання контрольних робіт з кримінології слухачами,

які навчаються за заочною формою навчання

з дисципліни Кримінологія

напрям підготовки 0601 Право

спеціальність усі спеціальності

спеціалізація усі спеціалізації

освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр

форма навчання заочна

м. Харків

2008

Рекомендовано до використання в навчальному процесі

Методичною радою

Харківського національного університету внутрішніх справ

19.03.2008 року

Протокол № 3

Рецензенти:

доцент кафедри кримінально-правових дисциплін Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна к.ю.н. Давиденко М.Л.;

начальник кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії ННІ підготовки фахівців для підрозділів слідства та дізнання ХНУВС к.ю.н., доцент Щербаковський М.Г.

Методичні вказівки для для виконання контрольних робіт з кримінології слухачами,

які навчаються за заочною формою навчання / Блага А.Б., Мартиненко О.А./– Харків: Харківський національний університет внутрішніх справ, 2008.

Розробники: начальник кафедри кримінального права та кримінології навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та дізнання к.ю.н., доцент блага А.Б., доцент кафедри кримінального права і кримінології навчально-наукового інституту права, економіки та соціології к.ю.н., доцент Мартиненко О.А.

© Блага А.Б., Мартиненко О.А.

© Харківський національний університет внутрішніх справ, 2008.

Завдання для виконання контрольних робіт з кримінології слухачами, які навчаються за зуаочною формою навчання

Контрольна робота з навчальної дисципліни: “Кримінологія та профілактика злочинів” є необхідним компонентом навчального процесу. Належне та якісне виконання контрольних робіт спрямовано на формування у слухачів не тільки теоретичних, але й практичних знань, вмінь та навичок застосування науки з кримінологічних питань.

Контрольна робота виконується згідно варіанту, який визначається викладачем-методистом курсу та слухачем у відповідності з наведеною таблицею. Номер варіанту визначається в залежності від реєстраційного номера студента або слухача.

номер реєстраційного номеру студента або слухача у книзі

викладача-методиста

номер

варіанту

1, 7, 13, 19, 25

1

2, 8, 14, 20, 26

2

3, 9, 15, 21, 27

3

4, 10, 16, 22, 28

4

5, 11, 17, 23, 29

5

6, 12, 18, 24, 30

6

Для виконання необхідно підібрати літературу, рекомендовану для написання варіанту контрольної роботи, ознайомитись з нею та запропонованим планом. Викладення матеріалу повинно відповідати плану контрольної роботи, бути послідовним та аргументованим. Робота повинна носити творчий та самостійний характер. Обсяг роботи не повинен перевищувати 25 сторінок.

Контрольна робота повинна бути правильно оформлена. Вона повинна бути написано охайно, розбірливо, цитати, які наводяться, повинні мати посилання на джерела, з яких вони взяті, з вказівкою на автора, назву роботи, видавництво і сторінку.

На обкладинці зошита вказується назва навчального закладу, навчальна дисципліна з якої виконана контрольна робота; прізвище, ім’я, по батькові слухача, курс, група. Аркуші повинні бути пронумеровані. В кінці роботи надається список використаної літератури та нормативно-правових актів, ставиться дата та підпис виконавця.

Якщо контрольна робота не зарахована, то слухач повинен виконати її вдруге по тому ж варіанту з урахуванням зауважень викладача.

Строки подання контрольних робіт повинні суворо виконуватися. У разі виникнення у слухачів труднощів, пов’язаних з виконанням контрольної роботи необхідно звертатися за консультацією до викладачів кафедри кримінального права та кримінології.