Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект Процесуальних документ в / Зразки / ст. 232 Постанова про здійснення дистанційного досудового розслідування

.doc
Скачиваний:
31
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
32.77 Кб
Скачать

П О С Т А Н О В А

про здійснення дистанційного досудового розслідування у режимі відеоконференції

місто Н-ськ 1 січня 2013 року

Слідчий слідчого відділу Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області Н-ов А.А., розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №01-000001 від 01.12.2012, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України,-

В С Т А Н О В И В:

9 березня 2012 року близько 06 год. 30 хв. І., керуючи в стані алкогольного сп’яніння належним на праві особистої власності технічно справним автомобілем «БМВ-760» з номерним знаком АА3535НС, рухався по шосе з м. Н-ська, де на 10-му км шосе перевищив дозволену швидкість, не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Таврія» (номерний знак СА 4400 ВК) під керуванням П.

Під час зіткнення пасажир автомобіля «Таврія» П. від отриманих ушкоджень загинув на місці, а водій П. отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Тобто своїми діями І. порушив п.п. 1.2, 2.8 (а), 11.4, 12.1 Правил дорожнього руху.

На даний виникла необхідність у проведенні допиту потерпілого П., який перебуває на стаціонарному лікуванні в Н-ській міській клінічній лікарні, розташованій на території, яка перебуває під юрисдикцією Н-ського РУ ГУМВС України в –ській області.

Відповідно до довідки Н-ської міської клінічної лікарні, проведення слідчих дій з потерпілим П. є можливим, однак за станом здоров’я він не може приймати безпосередню участь у досудовому провадженні за місцем його здійснення.

Приймаючи до уваги викладене, та враховуючи, що потерпілий П. не заперечує проти здійснення дистанційного досудового розслідування, та у зв’язку з необхідністю вжиття заходів для забезпечення оперативності досудового розслідування, керуючись ст.ст. 40, 110, 232 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

1. Провести допит потерпілого П. у режимі відеоконференції при трансляції з кімнати, обладнаної для відеоконференції, що знаходиться в приміщенні Н-ської міської клінічної лікарні №1, по вул. Н-ській, 3 у м. -ську.

2.Доручити співробітникам Н–ського РВ ГУ МВС України в -ській області, на території юрисдикції якого перебуває потерпілий П. вручити йому пам’ятку про процесуальні права потерпілого, перевірити його документи, що посвідчують особу та перебувати поряд з потерпілим до закінчення допиту.

Слідчий СВ Н-ського МВ УМВС

України в Н-ській області _____________