Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект Процесуальних документ в / Зразки / ст.438 доповнення до касаційної скарги

.doc
Скачиваний:
36
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
32.77 Кб
Скачать

Слідчому судді

Н-ського міського суду

Н-ської області

З А Я В А

про внесення виправлення до судового рішення

місто Н-ськ 1 січня 2013 року

Вироком Н-ського міського суду Н-ської області від 25.12.2012 (суддя А.) І. засуджено за ч.3 ст.185 КК України до 3 років позбавлення волі. На підставі ст.75 КК України І. звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням з іспитовим строком 3 роки. Вирок суду законної сили не набрав.

При ознайомленні з текстом вироку Н-ського міського суду від 25.12.2012 стосовно І. мною встановлено, що у його резолютивній частині невірно зазначено по батькові засудженого – «Олексійович», тоді як згідно паспорта громадянина України І., як це встановлено під час судового розгляду та зазначено у вступній частині вироку, правильно слід зазначити «Олександрович».

Відповідно до правил частини 1 статті 379 Кримінального процесуального кодексу України суд має право за власною ініціативою або за заявою учасника кримінального провадження чи іншої заінтересованої особи виправити допущені у судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Допущена неточність є опискою, яка унеможливить виконання ухваленого вироку.

На підставі викладеного, керуючись ст.379 КПК України, -

П Р О Ш У:

У текст резолютивної частини вироку Н-ського міського суду від 25.12.2012 стосовно І. внести виправлення, вказавши правильно по батькові засудженого І.

Прокурор у кримінальному провадженні _____________