Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

печать / АНОТАЦІЯ

.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
27.14 Кб
Скачать

АНОТАЦІЯ

Предметом дослідження є економічні відносини в системі аналізу та управління пасивами банку та взагалі процес управління банківськими ресурсами.

Об’єктом дослідження виступає аналіз та управління пасивами ПАТ «Райффайзен Банк Аваль».

Мета дипломної роботи полягає в аналізі пасивів банку, розробці методів управління ними та рекомендацій щодо їх вдосконалення.

Завданнями роботи є:

  • визначити сутність пасивів банку, в тому числі сутність капіталу та зобов’язань;

  • проаналізувати структуру пасивів за джерелами формування ресурсів (співвідношення власного капіталу та зобов’язань) банківської системи України та ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»;

  • проаналізувати розмір власного капіталу та його структури;

  • порівняти динаміку та структуру пасивів ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» та банківської системи України за останні 5 років;

  • оцінити управління пасивами банку;

  • зробити та порівняти прогнозну оцінку динаміки та структури пасивів ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» та банківської системи України на найближчий період часу;

  • сформувати висновки та надати рекомендації щодо вдосконалення управління пасивами банку.

За результатами дослідження здійснена прогнозна оцінка динаміки та структури пасивів ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», сформульовані рекомендації по формуванню системи управління власним капіталом банку та надані пропозиції щодо вдосконалення діючої системи управління залученими коштами банку (запропоновано введення нової депозитної програми «Bank Moving»).

Одержані результати можуть бути використані у діяльності ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» або у діяльності будь-якого іншого банка банківської системи України.

Рік виконання дипломної роботи 2013.

Рік захисту роботи 2013.

Ключові слова: банківські ресурси, капітал, зобов’язання, управління пасивами банку, управління власними капіталом, управління залученими коштами.

Дипломна робота містить 135 сторінок, 2 таблиці, 27 рисунків, список літератури з 70 найменувань, 10 додатків.

Соседние файлы в папке печать